2777
2789

من دوسال بود به نیت خونه دار شدن میلاد امام حسن ع آش درست میکردم و به همسایه ها میدادم

باورم نمیشه دقیقا امروز میرم برای سند زدن خونه😍🥺

انشالله شما هم در حد دوسه کاسه هم شده درست کنید و بزودی خونه دار بشید❤️

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من چند سال شهادت امام رضا به امیدخونه دار شدن اش میدم

انشالله بزودی حاجت روا بشی گلم

براتون آیت الکرسی میخونم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مبارک باشهبه خوشی ان شاالله میلاد امام حسن کی هست؟

ممنون عزیزم

امروزه گلم

به به مبارک باشه چه عالی إن شاالله براتون برکت و شادی داشته باشه . منم آیه ی خانه دار شدن ( و قل رب ...

ممنون عزیزم

خداروشکر

آش نمیتونم بدم 

صلوات اینا قبول نیس؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
آش نمیتونم بدم صلوات اینا قبول نیس؟

برای خودتون هم نمیتونی درست کنی؟ 

میشه گلم چرا نشه