2777
2789
عنوان

ترجیح میدم اصلا ازدواج نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 120 پست
انگار خودم این تایپکو زدم به نظرم بقیه زیادی مثبت فکر مبکننهر مردی حداقل ۳تا اخلاق مزخرف داره که زند ...

زندگی عین دریای بی اب😭😭😭😭

اخ گفتی هرمردی سه اخلاق گند داره

دروغ

بددهنی

گنده گویی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران

کمی ترس طبیعیهولی من منظورم اینه آدم متناسبم باید باشه وگرنه چه دلیلی داره اصلا بخوام ازدواج کنم یا ...

انشالله یه ادم خوب گیرت بیاد عزیزم 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا ربطی به سن نداره ما زندگی پدر مادرمونو اطرافیان و فامیلو و اشنا رو دیدیم که میگیم و مجردهایی که ...

خیلی ربط داره، من سنم از شما زیاده البته نه خیلی زیاد. اما نسبت به سن ۱۵   ۱۶ سالگیم تجربم خیلی بیشتر شده

شما حتی یک سال بعد هم نظرت تو خیلی از مسائل عوض میشه چه برسه به اینکه به سن بالا برسی

برای همینه مشاورها میگن زیر ۱۸ ازدواج نکنید چون به بلوغ عقل.ی نرسیدند و ث.بات فکری ندارن.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
پس قبول داری هر جایی خوب و بد داره کسایی که فکر میکنن اینجا جهنمه و خارج از مرز بهشت ، اونا هستن که ...

ایران بهشته اصلا عشقه ‌‌.. 

ولی دست آدمای نالایق و بی سواد افتاده 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

پس قبول داری هر جایی خوب و بد داره کسایی که فکر میکنن اینجا جهنمه و خارج از مرز بهشت ، اونا هستن که ...

بله قبول دارم خوب و بد داره

اصلا خارج رفتن برای هر کس و با هر شرایطی مناسب نیست

ولی چیزایی که از اون طرف میگن و می خوان سیاه نمایی کنن هم اصلا نیست مثل همین دنگی حساب کردن و اجبار زن برای کار و این حرفا

یه چیزی شنیدن هی تکرار میکنن کدوم دنگی بابا شاید چند تعدادی اینطوری باشن ولی اصلا همشون اینطوری نیستن

مردهاشون خیلی هاشون مسئولیت پذیر و خوبن

دقیقا مثل اینجا که بد و خوب هست

زن خانه دار هم زیاد دارن 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
خیلی هاشون هم هستن که از زندگی خوبشون میگن ولی شما چون دوست داری سیاه نمایی ببینی فقط اونایی که بد م ...

محمد عمرانی وقتی از کشور رفت، گفت کانادا بهشته ولی یه مدت گذشت و سیاستهای کانادا رو دید شروع کرد به لو دادن، گفت اینجا پزشک کودکان از ایران اومده داره مسافرکشی میکنه اوضاع خرابه، خود بازیگرا شدن مسافرکش، اونجا هر کسی فوق پولدار باشه وضعش خوبه،  ادم پولدار همه جای دنیا وضعش خوبه، طرف اینجا حاضر نیست هر شغلیو داشته باشه بعد میره خارج میگه از دستشویی شستن شروع میکنم انقد کار میکنم که بلاخره یه شغل عادی پیدا کنم! اگه اون تلاشو تو ایران میکرد قطعا زندگی بهتری داشت، یا اونجا بچه ها از سن ۱۸ جدا میشن از خانواده و باید خرج خودشونو بدن ولی اینجا طرف ۳۰ سالشه هنوز چشمش دنبال ارثه که پیشرفت کنه، اکثرا کار نمیکنن و از همه طلبکارن، اکثرا از تولید داخلی حمایت نمیکنن و بی کلاسی میدونن بعد دنبال پیشرفتن

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی( ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بیشتر ببینید
خیلی ربط داره، من سنم از شما زیاده البته نه خیلی زیاد. اما نسبت به سن ۱۵ ۱۶ سالگیم تجربم خیلی بیشت ...

اصلا ربطی به سن نداره

شما با این همه تجربه ات اصلا حرف تاپیک رو متوجه نشدی بعد اینجا دختری بود ۲۱ ساله به قدری خوب متوجه صحبت من شد خودم حیرت کردم از درک بالاش

شما یه چیزی رو هم در نظر نمیگیری

دیدگاه و معیارهای سن ما با شما تفاوت داره نسل با نسل فرق داره

محمد عمرانی وقتی از کشور رفت، گفت کانادا بهشته ولی یه مدت گذشت و سیاستهای کانادا رو دید شروع کرد به ...

وقتی کشوری خودش پزشک داره به اندازه کافی و برای تخصصت دعوت نکردن ازت خودت همین جوری چون پزشکی پا شدی رو این حساب رفتی معلومه باید بری میافرکشی چون همه جای دنیا اول کار رو میدن به شهروند خودشون

طبیعیه و درستش هم همینه

اون ۱۸ سالگی بچه ها جدا میشن و باید خرج در بیارن رو لطفا تموم کنید قشنگ برای همه روشن شده همچین چیزایی نیست بایدی نیست و چون امکانش رو دارن میرن خیلی هاشون هم نمیرن،خانواده های خارجی هم بچه هاشون رو از نظر مالی ساپورت میکنن چیه یه چیزی شنیدید فقط تکرار می کنید

من از کسایی که خارج هستن هم این موضوع رو پرسیدم یه کذب که توی سر ما کردن

تازه فهمیدی آدم پولدار همه جا اوضاعش خوبه؟

اینو همه می دونن همیشه اینطوری بوده هست و خواهد بود خیلی خیلی خوبه و خیلی مهم

پس منم خوب کاری می کنم پول رو برای ازدواجم در نظر میگیرم چون چیز مهمیه باعث میشه زندگیت هم همه جا خوب باشه

هر چیزی که خارج می شنوی باور نکنید لطفا

کل روند رو زیر سوال نبردم به هر قیمتی و با هر شرایطی ازدواج کردن رو زیر یوال بردمقرار نیست آدم با هر ...

یچیز واضح و  مبرهنی هست 

نیازی ب گفتنش نیست 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

وقتی کشوری خودش پزشک داره به اندازه کافی و برای تخصصت دعوت نکردن ازت خودت همین جوری چون پزشکی پا شدی ...

سالها به ما گفتن خارج بهشته، ولی یکی دو سالی هست که خیلی کلیپا دارن روشنگری میکنن و نون یه عده رو آجر میکنن، یه عده کلاهبرار برای اینکه خودشون به نون برسن همه رو ترغیب به مهاجرت میکنن و بعدش دیگه مهم نیست براشون که بعدش چی بشه، طرف کل زندگیشو جمع کرده رفته و میگن اگه راضی نیستی برگرد، این چطور دیگه برگرده، والا مستقل شدن تو ۱۸ سالگیو یه عده مدام می‌کوبیدن تو سر مردم حالا یدفعه نظرا عوض شد

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی( ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بیشتر ببینید
اصلا ربطی به سن ندارهشما با این همه تجربه ات اصلا حرف تاپیک رو متوجه نشدی بعد اینجا دختری بود ۲۱ سال ...

والا من نسل جدیدم بیست و‌ خورده ای سال دارم و دانشجو!

گفتم که به قول دوستان شما هرکی نظرش مخالف باشه یکجور ایراد میگیرین عزیزم باشه قبول. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
وقتی کشوری خودش پزشک داره به اندازه کافی و برای تخصصت دعوت نکردن ازت خودت همین جوری چون پزشکی پا شدی ...

استاد من با مدرک دکترا مدرک همیرشم دکترا با معدل عالی، رفته کانادا و چند سال زندگی کرده و برگشته.

خداروشکر از رسانه های زرد استفاده نمیکنم و تجربه چنین اساتیدی که واقعی و مستند هست رو شنیدم

استاد دیگه ام تو فرانسه زندگی میکرد

کاش حداقل سه ماه برید اونجا زندگی کنید بعد تجربه افرادی که زندگی میکردن رو زیر سوال ببرید

یه کاربری هم اینجا بود میگفت امریکا زندگی میکنم زیاد ایران و تحقیر میکرد و اونجا رو بهشت نشون میداد تو‌تاپیکا هم با ملت دعوا میکرد بعدا مشخص شد فیکه و داره دروغ میگه

بیشتر ببینید
استاد من با مدرک دکترا مدرک همیرشم دکترا با معدل عالی، رفته کانادا و چند سال زندگی کرده و برگشته.خدا ...

خیلی هام رفتن و راضی هستن

چون یه استاد شما رفته و برگشته خارج بده واینجا خوبه

شاید استاد شما با قوانین و اخلاقیات اونجا نمی تونسته کنار بیاد هزارتا دلیل داره

آره رسانه زرد استفاده نمی کردی انقدر سعی در سیاه نمایی نداشتی

خارج مناسب همه نیست خانم

اصلا علت بحثت برای کوبیدن خارج رو نمی فهمم

اصلا دلیلی برای سیاه نمایی یا سفید نمایی وجود نداره

خوبی های خودش رو داره بدی های خودش رو هم داره اینجا هم همینه خوبی ها و بدی های خودش رو داره

واسه همه هم مناسب نیست،خیلی چیزا برای مهاجرت مهمه استادت متاسفانه فقط نگاه کرده به نمره اش رفته به چیزای دیگه نگاه نکرده برای همین برگشته

شما اصلا ذره ای ظرفیت پذیرش چیزی غیر از حرفای خودت رو نداری

درست مثل صحبت منطقی تاپیک من که اصلا نمی تونی بپذیریش یکی تفکرش فرق داره

چقدر تند رو هستی 

سالها به ما گفتن خارج بهشته، ولی یکی دو سالی هست که خیلی کلیپا دارن روشنگری میکنن و نون یه عده رو آج ...

اینکه یه عده در حال بهشت سازی خارج بودن چه ربطی به صحبت من داره خانم

مهاجرت مگه تخمه شکستن که همین جور بری خوب کسی که اینطوری میره احمق

خیلی ها زندگی میکنن اونجا راضی هستن خیلی هام نیستن دیگه بستگی به شرایط و روحیه هر کس داره خیلی ها از وابستگی ها و خانواده هاشون نمی تونن جدا بشن خوب نباید می رفتن

اومدی اینجا با من بحث خارج ستیزی و خارج کوبی کنی؟خوب اصلا چی کار کنم الان،چقدر بحث بی خود می کنی خانم اصلا تاپیک رو به حاشیه می کشی برای چی برو تاپیک مجزا تو این زمینه برای خودت بزن حارج رو بکوب 

مستقل شدن تو ۱۸ سالگی هم بی خود می کرده هرکی می کوبیده تو سر دیگران

یه چیزی می شنوید باور می کنید الکی

سالها به ما گفتن خارج بهشته، ولی یکی دو سالی هست که خیلی کلیپا دارن روشنگری میکنن و نون یه عده رو آج ...

واقعا حوصله بحث بی فایده با شما رو ندارم هیچی جز حرف خودت هم که تو سرت نمیره

ریپلای هات رو دیگه جواب نمیدم چون یک چیزی رو همش تکرار می کنی اصلا قصدت فقط کوبیدن خارج

واسه خارج ستیزی برو تاپیک جدا برای خودت بزن تاپیک من رو الکی به حاشیه نکشون

برو خارج رو انقدر بکوب تا خسته بشی چه ربطی داره اصلا به بحث من

با یه مسئله ای مشکل داری برو تاپیک بزن براش بحث وسط تاپیک دیگران راه ننداز