2777
2789
عنوان

تجربه من از زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 85 پست
زندگی مشترک مثل بزرگ کردن یه نوزاده هر مرحله شیرینی وسختی خودش رو داره نامزدی هم احساسات ی داشتی که ...

میدونی میترسم منی ک ذوق بچه داشتن دارن هم مث ازدواج همینطور وسطاش ناامید و سست بشم یعنی بچه داریم همینه؟

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم اوایل زندگی همین حس داشتم یهو بعدازازدواج دیگه اون هیجانانبودچون همش کنارهم بودیم کم کم قبول کرد ...

مجبور شدی قبول کنی یا حرکت خاصی زدی؟

اگر چیزی فهمیدی بمنم بگو تو ده ساله ازدواج کردی من یکسال و وضع اینه...

فشار اقتصادی خیلی تاثیر بدی رو شوهرم گذاشته تمام حواسش به کارشه منم که اینجوری میبینمش هم برا خودم غصم میگیره هم برا شوهرم که انقد اذیته 

همش فکر میکنم اگه ازدواج نمیکردیم انقدم سختی نمیکشیدیم

الان دلم بغل شوهرمو میخواد 🫠ولی اون انقد خستس که از سر شب خوابیده

تو این شرایط فقط باید انقد قوی باشی تا اوضاع مالی رو به راه شه بعدش با یه بغل و بوس همش یادت میره 

من اینا رو میدونما، میدونم ک با یه محبت کوچیک روحیم دوباره برمیگرده ولی این سری نمیدونم چرا خیلی حساس شدم دارم بهونه الکی میگیرم

قلبم سنگ شد همه ی دوست داشتنم نسبت بهش از بین رفت.

منم همین حسو دارم دوست دارم خودش یکاری کنه ک قلبم دوباره اون احساس رو تجربه کنه ولی خب اینطور نیست

باید با شرایط جدید کنار بیام

فشار اقتصادی خیلی تاثیر بدی رو شوهرم گذاشته تمام حواسش به کارشه منم که اینجوری میبینمش هم برا خودم غ ...

حق گفتی شدید مال منم همینه تا میام باهاش بحرفم ی فیلمی بزارم چایی بیارم میبینم غش کرده خوابه 

ادم کفری میشه خب گاهی راضیم زندگی ام خیلی چیزا رو کمتر داشت ولی با عشق بود میدونی چی میگم؟

سگ دوی الکی نبود ولی عشق بود

حق گفتی شدید مال منم همینه تا میام باهاش بحرفم ی فیلمی بزارم چایی بیارم میبینم غش کرده خوابه ادم کفر ...

ولی مردا مث ما فکر نمیکنن

همسرم میگه بخاطر تو دارم این همه جون میکنم دیگه نیازه بازم مگه بیام زبونی ابراز احساسات کنم

البته همسر من شخصیت پیچیده ای داره، تو تاپیکای قبلیم گفتم 

ولی مردا مث ما فکر نمیکننهمسرم میگه بخاطر تو دارم این همه جون میکنم دیگه نیازه بازم مگه بیام زبونی ا ...

ن زن اینطوری نیست زن همه قدرتش رو از عشق میگیره

و مرد همه قدرتش اش رو از اون کار کفایت مالی اش

تفاوت هاست ک باعث اذیته

ن زن اینطوری نیست زن همه قدرتش رو از عشق میگیرهو مرد همه قدرتش اش رو از اون کار کفایت مالی اشتفاوت ه ...

دقیقا 

همسرم کلی تلاش کرد برا ازدواجمون بعضی اوقات ک براش یادآوری میکنم اون دورانو، میگه الان دیگه گرفتمت تموم شده 😁

تو از زندگی من چی میدونی ک فک میکنی خوشی زده زیر دلم متخصص شناخت زندگی آدما از روی چند جمله ای؟

عزیزم خوشبختی فقط و فقط به دیدگاه و نگاه ما ربط داره هیچوقت تو این دنیا قرار نیست همه چی بر وفق مراد باشه هیچوقت قرار نیست چیزایی که ما میخواییم برامون همهش فراهم باشه ما باید یادبگیریم چطور تو لحظه زندگی کنیم و شاد باشیم همین فقط به دیدگاه و طرزتفکر ما بستگی داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
عزیزم خوشبختی فقط و فقط به دیدگاه و نگاه ما ربط داره هیچوقت تو این دنیا قرار نیست همه چی بر وفق مراد ...

بله کاملا درسته و من با این قضیه سخت کنار میام و خودمو اذیت میکنم امیدوارم تو سال جدید اینطور نباشه فکرم 

ممنون دردو دلم رو گوش دادید 

برای مجرد ها میگم اگر تاپیک رو خوندن زندگی مشترک ما همش هم سختی نبود خوشی هم زیاد داشت فقط الان دردو دل کردم همین