2777
2789
عنوان

دوس دارم عروس عموم بشم پسر عموم رو دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس هنوزم یادته من خیلی دوسش داشتم با چند تا پسرم تو رابطه بودم ولی هنوز هر وقت میبینمش حسم مثه روز ...

چرا یادمه با اون که ده ساله که ازدواج کردم 

گاهی عکس پروفایل واتس آپش رو نگاه میکنم کنار همسرشو زنش و بچه اش 

بعد میگم یعنی من بد بودم چم بود مگه از من خوشش نیومد 

دلم میخواست بچه ام فامیلی خودم رو داشته باشه 

عادی نیست با چند نفر بودم که از لحاظ شغل و همه چی خیلی بهتر بودن اما مت فقط ادای عاشقا رو دراوردم چو ...

سنته میگم دیگه سنه

منم بالای ۲۷ رسیدم همه چی اوکی شد

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
سخته ولی حالا باید این فکر و خیال رو از ریشه قطعش کنی وگرنه زندگی رو برای خودت سختش میکنی.

من ظاهرا خوبم جلوش جوری رفتار میکنم که در و دیوار از اون مهمترن اما دلم...😭💔

عشق که با دعا و توسل نمیشه ،بزار زندگیت روند طبیعی و داشته باشه ببین سرنوشت چی واست گذاشته

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
زنش چه پوئن مثبتی بیشتر از تو داشت از نظر خودت

چشاش سبز بود و شاغل بود 

الان اصلا شنیدم زنش محل به خانواده عموم اینا نمیده 

البته الان همسر خوبی دارم خداروشکر 

ولی دله دیگه آدم یهو یادش میوفته

عشق که با دعا و توسل نمیشه ،بزار زندگیت روند طبیعی و داشته باشه ببین سرنوشت چی واست گذاشته

میشه شاید خدا خاست که سرنوشت عوض بشه من قسمتش بشم

میگن یه زنی نازا بوده خدا بهش بچه نداده 

میره پیش یکی از پیامبرا میگه منو شفاعت کن پیش خدا بچه دار بشم 

پیامبر هم میدونه که نمیشه خدا بهش وحی کرده به زنه میگه نمیشه و فلان زنه میگه خدا بزرگه 

هر سال همین اتفاق میوفته و زنه هر بار بعد شنیدن حرف پیامبر میگه خدا بزرگه 

یه سال میاد پیش پیامبر و بچه ش بغلشه به پیامبر میگه بالاخره بچه دار شدم 

پیامبر به خدا میگه چطوری خداهم میگه چون بنده من از من نا امید نشده