2777
2789
عنوان

شوهرم منو بلاک کرده جوابمو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 84 پست
نمیدونم والا برا من بد میدونه و میگ هر برنامه رو تصب کن الا این برنامهمیگ من برات گوشی خریدم ک باهاش ...

منطقی نیست...بنظرم زیادی بها دادین به همسرتون

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
تورو نمیذاره خودش چرا نصب کرده؟؟ وابسته کجاشی؟ همینقد ببخشید قحط ک$یر اومده اینجوری با زندگیتون بازی ...

خودمم خودمو نمیشناسم عادی ترین چیزا برام غیرعادی شده

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا کجا میخوای کوتاه بیای؟تا کی از کوچیکترین خواسته هات بگذری؟یکم فکرکن ببین حرف و خواسته شوهرت منطقی ...

ن منطقی نیست 

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
چقدر ناراحت میشم میبینم بعضی دخترا انقدر خودشونو کوچیک و حقیر میکنن

ولی اون از همه نظر حمایتم میکنه کا ی ک پدرم نکرده و نمیکنه اما تو این ی مورد نمیدونم چرا انقدر حساسه و هرچی میپرسم دلیلشو نمیگ

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
خودمم خودمو نمیشناسم عادی ترین چیزا برام غیرعادی شده

بدبخت میشی اگ رهاش نکنی، الان تو گوشی بچه ۵ ساله هم هست اینستا، سال سگ نوری زندگی نمیکنی، با بی ادبی وقاحت تمام برین ب هیکل خودش ننه باباش پیغام کن بگو رنگتونو نبینم دیگ همه وسیله هاش پس بفرست حتی همون گوشی رو، خونواده تم طلبکار رفتار کن بترسن ازت بگو از این ب بعد ب سبک من میریم جلو 

من زیادی بهش وابسته ام و توی خانواده سنتی هستم ک حمایتی نمیشه ازم

یا باید خفت و بدبختیو تااخر عمر تحمل کنی همراه اینکه الانم بری منت کشی و تحقیر بشی کلی کوتاه بیای برده ش بشی یا قید همه چیو بزن عزت نفس داشته باش جداشو 

همین خانواده ای ک ازش حرف‌میزنی ۱۰ سال دیگه ک زندگیت نابود شد با بچه بغل‌برگشتی میگن تصمیم خودت بوده میخواستی اول ب فکر آخرش باشی و کسی‌ بعدا مسئول محدودیتات نیس حتی اونی ک محدودت کرده همه ب فکر خودشونن حتی پدرمادرت چرا حس میکنم مظلومی ! دختر خوبه ی خانواده نباش ک هرچی گفتن بگی چشم یه جاهایی لازمه یه تو دهنی ب همه و هرکی‌ک میخواد آیندتو نابود کنه بزنی و جلوشون وایستی وابستگی فقط چن ماهه بعد از سرت میره درضمن شماها عاشق نیستین توم فقط وابسته ی حرف و احساس شدی ک میگذره میپره از سرت ولی‌تموم کن چقد از الان داره مث برده ها باهات رفتار میکنه

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
ولی اون از همه نظر حمایتم میکنه کا ی ک پدرم نکرده و نمیکنه اما تو این ی مورد نمیدونم چرا انقدر حساسه ...

وظیفشه عزیزم همسرته و زندگی مشترکه چون پدرت انجام نداده فکر کردی این یارو الان چ کار شاخی کرده ولی وظیفشه 

بهش نیگفتی یا توام حذف میکنی یا منم نصب میکنم زندگی مشترکه زندگی ارباب نوکری نیست که 

اصلا دلبلی نداره اون خودش داشته باشه تو نداشته باشی چه دست خودشم انداخته جلو اصلا حق با اون نیست که ...

منم میفهمم دنبال بهانست

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
چقد بچه گانه مطمئنی ۳۰ سالشه این رفتار ی نوجوان تازه ب دوران رسیده اس انگاری فقط دنبال بهانه بوده

نمیدونم والا ب ما ک دادن گفتن ۳۰ سالشه

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵