2777
2789

یه پسره اومده خواستگاری دخترعمم پسر خوبیه ولی بلاگره البته بیشترتو یوتویوب

بهش گفته ماهی بین 80 تا 100 میلیون درامدمه ولی شغل اداری و بیمه و اینا نداره فقط با گوشی و لپ تاب

ادیتور هم داره براش کار میکنن و ادمین و اینا همه دخترن

خانوادشم خوبن 

نظرتون؟؟؟؟؟؟؟

اون خدایه آرزوهای محاله بعد تو بر ممکن ها گریه میکنی؟! توکل کن بر خدا...میگذره روزهای تلخ بهت قول میدم..آروم باش🍀سلامتی امام زمان عج صلوات بفرستیم💚

نه اصلأ 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ب شخصه خوشم نمیاد

آدمای تازه ب دوران رسیده ان 

و کلا همه شون ی تایمی تو اوجن بعدش کلا گذاشته میشن کنار

ک باید ی سری کارهای اغلب دور از شأن کنی تا دوباره بری رو بورس

برا زندگی اصلا نمی‌پسندم

اصلانم بنظرم آرامش ندارن 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

از بازاری و سگ سیبیلاش مرد درنمیاد خیانت هزار تا کوفت زهرمار دیگه میکنن وای به حال بلاگر و بچه خوشگلش خواهرم اینا باید یکی مث خودشونو بگیرن مرد زندگی درنمیاد ازشون 😐🤨هرچیم تظاهر کنن بازم شوآفه🤐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻