2777
2789
عنوان

حس زشتی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست
چی نامتقارنه؟

فرم صورتت 

ولی معمولی هستیا زشت نیستی اصلا

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولی هم بده 😂😂😢

عه زیادی حساسیااا😂🤦🏻‍♀️ 

مشکلی دغدغه دیگه ای نداری 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید
از فرم صورتم +بینی+ لبام

فرم صورتو ک زیاد نمیشه تغییر داد ولی اگه صورتت کشیده و لاغره سعی کن زیاد بخوری ک پرش کنی

بینی هم بعضی وقتا بخاطر فرم صورت یا لاغری بیش از حد بزرگ نشون داده میشه ولی اگه خیلی ناراضی هستی میتونی عمل کنی

لب هم ک معمولا زیاد توی زیبایی تاثیر نداره مگه چجوریه لبت ک خوشت نمیاد؟ 

اعتماد ب نفستو بالا ببر هر چی خودت فکر کنی زشتی بقیه هم دقیقا همون فکرو راجبت میکنن

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

اول رو اعتماد بنفست کار کن و اگه پولشو داری نقص صورتتو برطرف کن منم این حسو دارم درکت میکنم🥲😂

هر ادمی یه قسمت از صورتش خیلی خوشگله مارو خدا افریده نشده ک هممونو یه شکل کنه.تو هر کدوم از ما ی قشنگی گذاشته باید به خودت احترام بذاری و ارزش قائل باشی برا چهره ات خودتو دوس داشته باش🌱❤

کوردم🌱

اول رو اعتماد بنفست کار کن و اگه پولشو داری نقص صورتتو برطرف کن منم این حسو دارم درکت میکنم🥲😂هر اد ...

می‌دونم اعتماد به نفسم کمه ولی واقعا هم زیبا نیستم ک با اعتماد به نفس قیافمو نشون بدم از اون طرفم پول عمل ندارم و بخوام جور کنم چند سالی طول می‌کشه ک پیر میشم اونوقت😔😂😂