2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گریه زیاد باعث چروک افتادن گوشه چشم و ریزش مژه میشه

و چون خستگی میاره و پف بالا و پایین ، پلک افتاده و سنگینی میکنه رو چشم و چشمها ریزتر دیده میشن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
اره پس چی اول بارته گریه میکنیمن چشمام خیلی درشته میشه اندازه چشم پشه دوباره درست میشه

اخه دوستم میگ نسبت ب چن سال پیش چشات ریز شده 

تو این چن سال من یکم سختی کشیدم گریه زیاد کردم شبا 

میگم شاید بخاطر همین شده🤦‍♀️🤦‍♀️

اونقدر فکرم درگیره من چشامو خیلی دوس دارم وقتی میگن ریز شده یجوری میشم البته هیچکس نگفته این رفیقم گفته 

بعد یکم اخلاق حسودی داره 

اره عزیزم بعدش درست میشه؟یا موندگاره؟

عزیزم زیاد اگر گریه کنی و مداوم چروک دور چشمت زیاد میشه و پوستت افتاده میشه و به طبع چشمهات هم ریزتر میشن

چند مدل ماساژ هست تو گوگل سرچ کن و اونا رو انجام بده

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم زیاد اگر گریه کنی و مداوم چروک دور چشمت زیاد میشه و پوستت افتاده میشه و به طبع چشمهات هم ریزتر ...

اهه تو اینه نگا میکنم چروک نیست افتادگی هم نیست ۲۲ سالمه 

ماساژ از پریروز دارم میدم برا افتادگی‌پلکه دوتا حرکت هرروز ۵۰ ثانیه انجام میدم 

خوب میکنه؟

عزیزم زیاد اگر گریه کنی و مداوم چروک دور چشمت زیاد میشه و پوستت افتاده میشه و به طبع چشمهات هم ریزتر ...

وای ینی من بچگی هم زیاد گریه کردم چشامو ریز کرده؟؟

ماساژ بدم اوکی میشه؟

اهه تو اینه نگا میکنم چروک نیست افتادگی هم نیست ۲۲ سالمه ماساژ از پریروز دارم میدم برا افتادگی‌پلکه ...

اره عزیزم تاثیر داره

هیچی هم ارزش اینو که هی گریه کنی و به خودت آسیب بزنی رو نداره

سنی نداره که سعی کن قوی باشی