2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جگری

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:)                              ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-)                                        زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\               ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))کاربری دونفرس اقای پوارو[

بیشتر ببینید

اون اولی که گذاشتی فکر کنم اسمش کروم باشه اون بزن 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
اونو دوماه پیش زدم عزیزمبین جیگری و صورتی کدام

جیگری

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید