2777
2789

دیگه خودمو با کسی مقایسه نمیکنم،از چهرم راضیم،کارای مثبت بیشتری انجام میدم،پشت دیگران کمتر حرف میزنم🙃

لایک نکننننن لطفا🙏🏻

آخری ربطش ب اینستا چیه؟

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تجربه به من ثابت کرده نی نی سایت بدتر از اینستاش پر از غم و نا امیدی و تاپیکا خیانت بری اینستا خوشی مردم ببینی خیلی بیشتر کیف میده تا نی نی سایت بدبختی مردم ببینی مگر اینکه جز اون دسته از ادما باشی که با بدبختی بقیه خوشحال میشن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربه به من ثابت کرده نی نی سایت بدتر از اینستاش پر از غم و نا امیدی و تاپیکا خیانت بری اینستا خوشی ...

کاری به خوشی مردم ندارم ایشالا که همه دلشون خوش باشه ولی کلا فضای اینستا طوریه که ناخودآگاه زندگی و چهره خودتو با دیگران مقایسه میکنی و تحت تاثیر قرار میگیری

لایک نکننننن لطفا🙏🏻

چون ۴ تا عقده ای ریختن اونجا الکی دارن پز چیزی رو که ندارنو میدن .در واقع عقده گشایی میکنن 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
چون ۴ تا عقده ای ریختن اونجا الکی دارن پز چیزی رو که ندارنو میدن .در واقع عقده گشایی میکنن

دقیقا همینه و ناخودآگاه باعث میشن آدم از زندگی خودش زده بشه

لایک نکننننن لطفا🙏🏻
عاره موافقمکلا واسه نابودی اعتمادبنفس آدما در تلاشه

و البته روابط ادمایی مثل شیما و انیا و اریناز یا ایناز یا هرچی

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)