2777
2789
اصن ذات پسرا اینه نباید ابراز علاقه کنی وگرنه بازی جذابیتشو از دست میدهوقتی می‌فهمن تورو دارن نسبت ب ...

اره روزهای آخر بی دلیل سرد شد یه جوری شد نمی‌دونم چرا اینجوری شد همه جی یهو خراب شد در عرض چند روز شاید ام چند ساعت 💔

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
الهی من بگردم 😭 منم خواب دیدم تو رابطه اس😭 خیلی داغون ام کاش هیچ وقت قبول نمیکردم که بخواد این اتف ...

من میدونم دختره کیه 

عین احمقا نگران اینم که باهاش مهربون هست یا نه 

هی با خودم میگم کاش ب دختره میتونستم بگم باهاش مهربون باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دیگه دور پسر و خط کشیدم میخام بپوسم

منم همینطور 

همون میتمرگم‌ اگه خواستن شوهر امو بدن سنتی میرم 

به جهنم که خوشبخت نمیشم به جهنم که با عشق ازدواج نمی کنم 

به درک 😭 

من دیگه مردم تموم شدم اون شب  منو کشت قلبمو‌ روحمو

شماره امم حذف کرده اخه نامرد من چی کارت کردم 

همه اش تو سرچا‌ اینستام اسمش میاد 

مبترسم نگاه کنم قلب گذاشته باشه یا ازدواج کرده باشه من دوباره بمیرم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

اعتراف نکردم اینقد گریه کردم فهمید خودش😂

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

نشد ولی خودم بعد ۱ سال فهمیدم بدرد هم نمیخوریم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید
تو هم از روی من رد شو💔

😭😭😭😭عقوبت داره له کردن ولی تو ساده رد میشی

برا این عوضی عقوبت نداره

الان با دختره خوشه منو هم ک اصن یادش نیس 

یجا دیگ میگ تو ثابت کردی ک بختم هنوزم رنگ چشماته

بعد ب خودم میگم ولی چشماش ک قشنگه

بخت من ک خ زشته

با مردی که مستقیم روش نمیشه بگه ببخشید و مستقیم نمیاد منت کشی

بجاش چرت و پرت میاد میگه و از دردیوار حرف میزنه

چکار باید کرد

میخوام تا وقتی مستقیم التماس نکرده ، اهمیت ندم 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید
با مردی که مستقیم روش نمیشه بگه ببخشید و مستقیم نمیاد منت کشیبجاش چرت و پرت میاد میگه و از دردیوار ح ...

نمیدونم واقعا من هیچوقت نمیفهمم تو مغز این دیوونه ها چخبره