2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حالت کلی نه 

و اگر تو سریال از هم خوششون بیاد باید تا تموم شدنش اعلام نکنن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
نه بابا تو سریال چکاوک زن و شوهر واقعی بودن کامران و چکاوک

بعد از اون با هم اوکی شدن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
در حالت کلی نه و اگر تو سریال از هم خوششون بیاد باید تا تموم شدنش اعلام نکنن

بین دوتا فصل نبود مگه هانده و کرم باهم رفتن تعطیلات و همه فهمیدن اینا باهمن 

یا آلپ و آیشا 

ربطی نداره به نظرم

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
علتش چیه ؟

به خاطر جو سریال و سینما 

بیشتر ببینید
بین دوتا فصل نبود مگه هانده و کرم باهم رفتن تعطیلات و همه فهمیدن اینا باهمن یا آلپ و آیشا ربطی نداره ...

فهمیدن بقیه مهم نیست

اعلاام نباید بشه 

بیشتر ببینید
بین دوتا فصل نبود مگه هانده و کرم باهم رفتن تعطیلات و همه فهمیدن اینا باهمن یا آلپ و آیشا ربطی نداره ...

*آیچا

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
فهمیدن بقیه مهم نیستاعلاام نباید بشه

دیگه کل استوری هاشون عکس هاشون بود فقط میکروفون نگرفتن بیان دستشون بگن میشه اعلام نکردن

یا برگوزال کارای و شوهرش همین الان تو پادشاه نمیبازد همبازی و پارتنر هستن