2777
2789

به این فکر کردین؟؟ یه اکانت اینستا وجود داره که دیگه صاحبی نداره.. یه اکانت نی نی سایتی هست که پشتش هیچ آدمی نیست و بچه هامون اینجا دارن فعاليت میکنن و ما اون دنیاییم... خیلی دردناکه ها... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا شاید اینستا کلا نمونده باشه اون موقع 

120 سال عمر کنم میبینم 

یعتی میشه 100 سال دیگه از عمرم مونده باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید

شاید تا ۱۵۰۳ عمر کردیم؟

کار های خدا ها هیچ وقت معلوم نمیشه😍😍😍😍

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

نی نی سایت اون زمانم هنوز باگ داره ینی🙂😂

مغزتو میخوام🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋