2777
2789

😭😭😭😭😭😭😭

بخدا آشپز خونم تمیزه یه کم که روی سرامیکا و اینا لک میشه 

کل آشپز خونه رو میشورم 

چرا روی سقف آشپز خونه کرم اومده آخه 

بگید چیکار کنم برن 😭😭😭😭😭

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه نم هم کشیده از فاضلابه همسایه بالاییه اگر هم خونتون ویلاییه باید ببینی سقفتون ایزوگامش مشکل پیدا نکرده؟که با بارون این بلا به سره خونه اومده مثلا آب جمع شده و اونجا گند کرده باشه یا یه چیزی که نباید رو اونجا گذاشته باشید و نمیدونستید همون گند کرده باشه ...معمولا از این چیزاس وگرنه سقفه رو زمین نیس که بگیم از کثیفیه خوده آدم باشه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

سمه دسیس بگیر بزن سمه کشاورزیه و خیلی هم قویه اگر ازش استفاده کنی تا چندین سال هیچ جونوره موذی توو خونت پیدا نمیشه فقط یادت باشه وقتی زدی تا یه روز نباید توو خونه باشین چون برای آدم هم ضرر داره

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

راستی اینجور کرما جونی ندارن آب که بهشون میخوره میمیرن و اینکه سریع به همون جایی که هستن میچسبن باید تند بشوری که نمیرن و بچسبن...

يه روز فقط ؟؟؟ من ميتونم سه روزم نباشم همشون ميرن پودريه يا مايع

با آب قاطی میشه بعد اسپری میشه ولی باید کسی که میزنه سر و صورته خودشو بپوشونه و دستکش دستش کنه و در و پنجره رو باز بزاره بد بویی داره آدمو بیهوش میکنه باید سریع بزنه و از خونه بیرون بره

مورچه هم ميكشه؟؟؟

همه چیو میکشه حتی موش و مارمولک ... سوسک و مورچه اصلا چیزی نیست من چند سال پیش واسه خونم زدم تا همین الان هیچ جونوری توو خونم ندیدم امسال دوباره تمدید میکنم فک کن سه چهار ساله هیچ جونوری ندیدم

فقط یادت باشه بعد از اینکه ازش استفاده کردی یه سری جاها رو نشور مثلا پشته کابینتا آشپزخونه یا بالاشون رو که این سم بمونه اگر بشوری کلا برمیگردن چون دیگه سمی نیس اینا حسه بویاییشون قویه یه ذره از بوی این سم رو هم حس کنن از خونه فرار میکنن پشته درهای ورودی حیاط خلوت رو بزن سمته لولاهای در اینجاها رو نشور ولی طوری بزن که دست آدم بهش نخوره فقط اثرش بمونه...اینجوری جونوره جدید داخل نمیاد