2777
2789

من از ی پیج ی مانتو کتان سفارش دادم بعد زده بود قد ۷۵ وقتی رسید دیدم ۷۰ هست و برام خیلی کوتاهه اگر همون پنج سانت بود حداقل یکم میومد پایین تر چون من قدم بلنده و بدنم یکم برجسته هست چکار کنم دیشب بهش گفتم قبول نمیکنه حتی عکس متر و لباس رو هم فرستادم که ببینه قدش کوتاهه فقط نوشت شرمنده و قبول نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشخصه ک قبول نمیکنه ، بده ب فک و فامیل و دوستات ....فوقش هم بگو عزیزم پولم را نمیخوام فقط میخوام تعویضش کنی فوقش ی مدل بلندتر برمیدارم و هزینه پست هاروهم خودم میدم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مشخصه ک قبول نمیکنه ، بده ب فک و فامیل و دوستات ....فوقش هم بگو عزیزم پولم را نمیخوام فقط میخوام تعو ...

گفتم بهش گفتم هزینه پست و خودم میدم از یکی از مدل های پیجتون هم برمی‌دارم خودش قبول داره که کوتاه فرستاده آخه چرا تعویض نمیکنن..... کسیو ندارم بدمش

گفتم بهش گفتم هزینه پست و خودم میدم از یکی از مدل های پیجتون هم برمی‌دارم خودش قبول داره که کوتاه فر ...

چون این پیج ها اکثرا واسطه هستن، از ی پیج یا مغازه یا تولیدی سفارش میدن و ی راست میفرستن برای شما  برگردونه میمونه روی دست خودش...ب نظرم با ی شلوار گشادتر یا بازگذاشتن دکمه هاش، یاهم پوشیدن ی لباس سفید سااده زیرش حلش کن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

از جای معتبر خرید کن همیشه البته که من زیاد دیدم اکثرا آنلاین شاپ ها به خطای اندازه گیری و تفاوت رنگ و نور تاکید دارند البته خب میشه گفت ۵ سانت اختلاف یکم برای خطای اندازه گیری زیاده ولی خب سبک لباست کلا کوتاهه دیگه ۵ سانتم اضافه داشت اونقدرهاهم مخصوصا برای شما با این شرایط اندامی که گفتی فکر نمیکنم خیلی هم تاثیر مثبتی داشته باشه در خصوص تعویض دیگه نمی‌شه کاریش کرد ولی برای استفاده خودت پیشنهادم اینه از دامنک های فیک استفاده کن البته اگر مدلش زیاد بهم نمیریزه و ضایع نیست

از جای معتبر خرید کن همیشه البته که من زیاد دیدم اکثرا آنلاین شاپ ها به خطای اندازه گیری و تفاوت رنگ ...

نه اصلا بهش نمیاد

خب آخه همین پنج سانت اگر بود حداقل میومد تا پایین باسنم بخدا هیچ جا نمیتونم بپوشم من همه مانتوهام قد ۷۵ حداقل میخرم کمتر باشه بهترین مانتو هم باشه نمیخرم چون واقعا بدم میاد بپوشم اینم بهش گفتم از مدل های پیج خودت میخرم هزینه ارسال هم میدم آخه برای اون چرا انقد سخته؟ نمی‌دونم چجوری بهش بگم تا راضی بشه تو کمدا هم گذاشتم قیمتشم گذاشتم ۳۵۰ کسی پیام نداد