2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری ک فکر میکنی درسته رو انجام بده.اگه اقعا دلش شکسته حق با تو نبود عذرخواهی کن

نمیدونم 

گفتم قضیه چی بوده اخه سنشم‌کم بود شاید تو ناخودآگاه دنبال اینم دوباره باهاش حرف بزنم

ارتباط رو تموم کردم بلاک کردم سر چیزی که مطمعن نبودم پریدم بهش الانم نمیدونم فکرم درست بوده یا سوتفا ...

خب اره یکم کارت بد بوده که دقیق تا تهش نری قضیه رو کامل بدونی هیچوقت قضاوت نکن ممکنه اصلا اشتباه کنی در موردش اون باعث میشه طرف دلش بکنه اگه هم که حق با تو باشه بازم باید از ته دلت از ماجرا خبر دار باشی که قیدشو کامل بزنی 

خب اره یکم کارت بد بوده که دقیق تا تهش نری قضیه رو کامل بدونی هیچوقت قضاوت نکن ممکنه اصلا اشتباه کنی ...

بنظرت معذرت خواهی کنم اخه میترسم این حس عذاب وجدان رو باخودم داشته باشم کلا حس بدی میگیرم فکر کنم کسی رو ناراحت کردم یا دل شکوندم

بنظرت معذرت خواهی کنم اخه میترسم این حس عذاب وجدان رو باخودم داشته باشم کلا حس بدی میگیرم فکر کنم کس ...

اولش معذرت خواهی نکن با خودش منطقی حرف بزن اول ماجرا رو بفهم بعدش شایدم حق با تو باشه اون موقع نیاز ب عذر خواهی نیست نه اگه دیدی حق با تو نبود اون موقع معذرت خواهی کن چون دل شکستن اونم بی گناه باشه کار خوبی نیس هر روز خود خوری می‌کنه آدم