2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر بیاید

409 بازدید | 36 پست

ما فعلا عقدیم به دلایلی مجبور شدیم کنار اونا خونه بسازیم که در حال تکمیل شدنه، همسایه دیوار به دیواریم درامون کاملا جداست...خانواده خوبی هستن منو دوس دارن همسرمم خیلی درک میکنه و نسبت به اوایل عقدمون خوب شده پسره خوبیه من باهاش مطرح کردم که میترسم و یه سری حرفا شنیدم که مثلا نزدیک خانواده شوهر خوب نیستو مثلا گفتم من دوس ندارم هر روز هر روز برم خونشون یا تو خونم میخوام راحت باشم خوابیدنم و حموم و اینا ی سری مرزا مشخص کردم در مورد رفت امد و گفتم خوشم نمیاد برم اونجا کار کنم مگه اینکه خودم بخوام و همسرمم خیلی خوبه مامانی هم نیست بهم گفته و توضیح داد حق توعه در ارامش باشی من و خانوادم هیچ انتظاری از تو نداریم مامان منم اونجوری نیس(مامانش خوبه ساکته زیاد حرف نمیزنه یا گیر نمیده تو این دو سالم زیاد حرف نزدیم در حد سلام احوالپرسی و..)و گفت که درامون جداست به خانواده من اصلا ربطی نداره ما اینجا تو خونمون چیکار میکنیم یا کجا میریم یا چی میخوریم، اگه پشت سرت چیزی بگن که نمیگن انگار توهین به منه و من مودبانه جوابشونو میدم که بفهمن اشتباه میکنن و گفت تو به من کار نداشته باش من چقدر برم خونشون ولی رفتنمم اینجوری نیس اونجا پلاس بشم در حد سر زدن من تورو تنها نمیزارم تو خونه و هدفون اینه زمین بخریم (ینی برا جدا شدن فک میکنه البته به اون زودیا قرار نیس ولی خب بفکرشه) و چن روز پیش گفت باید تو این راه کمکم کنی که بتونیم زمین بخریم یا ...

الان به نظرتون من با این شرایط استرس و ترسم بیخودیه 😢😢

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

آدم تو قبر بره بهتره تا کنار خانواده همسر باشه همسایه‌ی که هیچی هم محلی هم زیاده حداقل فاصله باید جوری باشه بدون وسیله نقلیه نتوانند رفت و آمد کنند 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

آدم تو قبر بره بهتره تا کنار خانواده همسر باشه همسایه‌ی که هیچی هم محلی هم زیاده حداقل فاصله باید جو ...

خب شرایطمون اینجوری شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کاملا طبیعیه،ولی خب این تویی ک باید حدوحدودارو نگهداری،هرروز پلاس بشی خونشون،اوناهم میان پلاس میشن خونت،روشونو باز نمیکنی،سعی میکنی احتراما حفظ بشه،خوب بودن میشن خانواده،بد بودن میشن همسایه،ب حرفای شوهرتم زیاد دل نبند مردا اوایل زیاد ازاین حرفا میزنن،موقعش بیافته اونموقس ک خودشونو نشون میدن

ازاول حریمتو نگه داری مشکل پیش نمیاد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید

عزیزم توکل بر خدا ...

ببین شرایط نبود که کنار مادرت زندگی کنی قسمت اینکه کنار مادرشوهرش باشی 

وقتی میگی خانواده خوبین که مشکلی ندارد در هر صورت هر اتفاقی هم پیش میاد زندگی شماست و باید مدیریتش کنین کمی سخت هست این طوری ولی خب میگین خانواده خوبین دیگه

سلام عزیزم من ده سال طبقه بالای مادر شوهرم بودم و هیچ وقت دلم نمی‌خواست عروسم کنارم باشه با اینکه مادر شوهرم خیلی خوب بود ولی خوب تو زندگی های حالا انگار چاره ای نیست یا باید بری مستاحری هر سال هی خونتون رو عوض کنی از این ور به اون ور یا اینکه این جوری باید بسازی تا مستقل باشی منم بعد ۱۰ سال زمین خریدیم ساختیم 

نه کاملا طبیعیه،ولی خب این تویی ک باید حدوحدودارو نگهداری،هرروز پلاس بشی خونشون،اوناهم میان پلاس میش ...

ینی همسرم دروغ میگه؟ اصلا اینجوری نیس ب نظرم 😢اوایل میگفت به مامانم کمک کن بعد ها خط و نشون کشیدم بنده خدا الان چیزی نمیگه و ...اوکی شده 

اسی مبارکت باشه خوشبخت بشی اشتباه کردی ک اومدی اینجاتاپیک زدی ک دل زده کنندمیگی مشکلی نداری خوب پس مبارکت باشه کنارهم خوب زندگی کنیداینجایکیش مث خودم عذاب کشیدم ازدست خونواده همسرم هنوزترکشاش میرسن خیلیاازازدست خونواده همسرفرارین ولی مجبورن تن ب زندگی اجباری بدن پس تاپیکتوقفل کن روپی خوشبختیت