2777
2789
عنوان

وقتی پسرا می‌گن می‌شه ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست

منظورت حضوریه یا عکس ؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب اینو خودت تعیین میکنی با پسری دوست شی که قبلا دیدتت یا ندیده!

درسته اون روشیه که خودم ترجیح می‌دم ولی باید بالاخره با آدم‌های مختلفی مراوده داشته باشم تا کسی رو پیدا کنم که مناسب منه

این روشی که پیش گرفتم یکی از بدی‌هاش هم مدام شنیدن همین جمله می‌شه ببینمت هست

دانشجو رشته سینما 🎭🎬نویسنده🖋

پس از کجا بشناستت؟

خودت از کجا بشناسی اون آدم رو؟

چطوری به آدمی که ندیدیش باهاش ننشستی غذا نخوردی نگشتی اعتماد میکنی اصلا؟

و باهاش میری تو رابطه ندیده و سر قرار نرفته

خانوم بادکنکی‌ام🎈

هیچ آشنایی‌ای در کار نیست از طرف من ینی من چیزی رو شروع نکردم هیچ‌وقت همیشه اونا می‌اومدن پیوی

فرقی نداره اونا تورو انتخاب میکردن که تستت کنن یک تجربه ازت بدست بیارن ، اصلا وارد این روابط ها ازاد نشو آسیب دارن واسه خانما

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید
عکس

درک میکنم 

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید
پس از کجا بشناستت؟خودت از کجا بشناسی اون آدم رو؟چطوری به آدمی که ندیدیش باهاش ننشستی غذا نخوردی نگشت ...

بابا توی رابطه نرفتم که

دارم می‌گم فقط حرف زدن کاملا عادی که چه اگه یه هفته طول بکشه چه چهارماه حرف زدن وقتی مثلا می‌خوان شروع کنن رابطه رو و می‌گن می‌شه ببینمت این جمله همون اول کار باعث می‌شه زده بشم ینی اگه بگن می‌شه با هم یه‌روز بریم بیرون برام خیلی قابل تحمل‌تره تا این‌طوری عکس بخوان حس بدی می‌گیرم

دانشجو رشته سینما 🎭🎬نویسنده🖋

بابا توی رابطه نرفتم کهدارم می‌گم فقط حرف زدن کاملا عادی که چه اگه یه هفته طول بکشه چه چهارماه حرف ز ...

اره درسته

این در صورتی حس بد میده که هیچ عکسی از خودت تو پیجت نباشه اگر عکسات دردسترس باشه واقعا آدم حس بد میگیره

ولی اگر عکس نداشته باشه پیجت اوکیه درخواست طرف

خانوم بادکنکی‌ام🎈