بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم
اثرات بیکاریه شما هم من نمیشناختم در اون حد زیاد تو تاپیک های امشب دیدمتون و سعادتمند شدم🤍حالا که ...
قربان شما
وایب شما یه ترکیب جالب از آرامش و انرژیه یه وقتایی آروم و متین، یه وقتایی پرشور و سرزنده. همین تضاد جذابتون کرده و به حضورتون در اینجا یه حالِ خاصی داده.
بنظر دختر آروم و در عین حال شیطون هستین
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم
بله کاملا درسته اما گفتید که *حضورتون اینجا یه حال خاصی داره*متاسفانه من در این قسمت صحبت هاتون متوج ...
منظورم اینه که حضورتون اینجا یه حس خاص و متفاوت داره یه جورایی آدم کنار شما هم احساس آرامش میکنه، هم انرژی میگیره. انگار تعادل جالبی بین سکوت و هیجان توی وجودتون هست.کلمات، جملات و شوخی ها و حرف ها رو بلدین چجوری کنار هم بچینین و در چه موقعی ازشون استفاده کنین