2777
2789

راستش من هفت هشت ماه پیش واسطه فرستادم خواستگاری یه دختری از اقوام ولی مادردختره با حرفاش دلم رو شکوند همین که این حرفا رو زد  میشه دختر داییم به مادرم گفت که این زن واس چیشه بزار تا دو سه سال دیگه یکی و واسش درست کن بچه شدی به حرف این گوش کردی و اومدی خواستگاریش دخترم میخواد بخونه واس معلمی و اگه قبول شد یه سه چهار سالی  کار کنه و ماشین بخره و جهیزیه بخره و خونه و... بعدشم با همکاری از خودش ازدواج کنه منم دلم شکست شاید بگید من آدم علاف بیکاری بودم که حتما اینطور گفته یا اونا خیلی شرایطشون از ما بهتره ولی نبخدا توی این یک سال رفتم و استاد کار یه کار فنی شدم و قراره خدا بخواد یه جای خوب هم استخدام بشم . به لحاظ چهره هیکل و... خوبم ورزش میکنم حرفه ای اینا رو میگم که بدونید نقصی نداشتم ولی چون اون موقع یخورده دستم خالی بود اینطور بام برخورد کرد . حالا قضیه از این قراره که با خبر که شده من قراره برم و استخدام بشم زنگ میزنه و احوال پرسی میکنه آخه من همین قسمت که قراره برم و جور شده قرار بود یک سال و خورده ای پیش برم و همین خانم که شده بود با خبر خیلی چراغ سبز نشون میداد و احترام به من میزاشت و احوالم رو میگرفت ولی یه مشکل پیش اومد که کنسل شد و بعد کنسلی ایشونم رفتارش به کل عوض شد و منم طی این یکسال و نیم رفتم و یک کار فنی با درآمد خوب یاد گرفتم و الانم خدا بخواد داره این کارمم جور میشه و شناخت کافی ازش دارم میدونم که میاد سمتمون و این سری خیلی جدی تر یه چیز بگید با اینکه به دختره علاقه دارم بیخیال شم اصلا وصلت با اینا درسته آدم انقد خود خواه دوست داشتم همون سری اول سر بگیره ولی دلسردم کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرف زدنش زیاد جالب نبوده 

اما یسوال شما اگه یه دختر داشتی به پسری که معلوم نیست استخدام بشه یا نشه میدادی؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

همش شد خدا بخواد برو کار کن دوزار پول جمع کن بعد برو‌خواستگاری دختر مردم

الان شما خونه ماشین درامد ثابت پس انداز چی داری ک رفتی خواستگاری؟طرف مو تنهاشو بخواد رنگ کنه باید پنج تومن بدی ی کیف و کفش و مانتو و شلوار روسری بخری براش کمه کم ده تومن داری ؟مراسم و طلای عروسی و..؟یا خدا بخواده اونم؟

داداش گلم راستش اونا خودتو نمیخوان 

یه فرد با شرایط شغلی خوب میخوان ! 

اگر توهم شرایطت خوب نشه بازم نمیخوانت

راستش بنظر من بصورت قطعی ردش نکن بزار حالا حالاها زحمت بکشن و چراغ سبز بدن😅 بلکه دلت خنک شه

حرف زدنش زیاد جالب نبوده اما یسوال شما اگه یه دختر داشتی به پسری که معلوم نیست استخدام بشه یا نشه می ...

حداقل خورد نمیکردم پسره رو بعدشم من حین استخدامیم نرفتم خواستگاریش اون خودش چراغ سبز نشون داد شما فکر کردی پسرا از فولاد ساخته شدن و دخترا از پر قو نه اونام ناراحت میشن اگه بدونن اونطور که لیاقتشون بوده براشون نشده

حداقل خورد نمیکردم پسره رو بعدشم من حین استخدامیم نرفتم خواستگاریش اون خودش چراغ سبز نشون داد شما فک ...

دختره چراغ سبز نشون داد شاید اون شمارو دوست داره 

اگه موقعیتتون خوب شده دوباره پا پیش بزارین

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
همش شد خدا بخواد برو کار کن دوزار پول جمع کن بعد برو‌خواستگاری دختر مردمالان شما خونه ماشین درامد ثا ...

منم صاحب دوتا شغلم عزیز و کمه کم ماهی پنجاه تومن از شغل فنیم میتونم در بیارم