2777
2789
عنوان

همسایمون خروس نگه میداره دیونه شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 103 پست

😂😂🤣

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا کار زشت و همسایه آزاری هست.همسایه منم حدود ۱ ساله از روستا اومده تو شهر ساکن شده .خروس و پرنده و  و سگ تو حیاط داره ...تعداد خروس ها و جوجه هاشم اینقدر زیاده که روی پشت بوم نگه داری میکنه و کلا آرامش و آسایش و بهداشت ما را آسیب میزنه. شخصیتش هم اصلا منطقی نیست که بتوان تذکر داد .خودشونم از نیمه شب با خروس ها بیدارن به سر و صدا تا غروب که تا حدودی ساکت میشن....

پاشید تا صبح دعا و مناجات🤣

من نخام مناجات کنم کیو باید ببینم🫤

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بیشعور ب تمام معنا همسایه بغلی اعتراض کردن گفتن چهار دیواری اختیاری انگار صدا رو میتونن تو چهار دی ...

شمام نصفه شب برین بالاسرشون دریل بزنید بعد بگبد چهاردیواری اختیاری

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شمام نصفه شب برین بالاسرشون دریل بزنید بعد بگبد چهاردیواری اختیاری

من خودم خیلی رعایت میکنم شانس منه هرجام برم ی همسایه بیشعور مردم ازار ب تورم میخوره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خوبه که ما دهات م می ریم دیگه صدا خروس نمی اد حیف ، این صداها قشنگن ،صدای خروس یا صدای کلاغ ، صدای ا ...

برا شما قشنگن.برا تو روستا.باورم نمیشه انقد بی درک باشید شما توجیه نمیشید.چون کسی مثل همسر من که الان رفت سر کار شب ساعت هفت برگرده بخواد صدای مورد علاقه شما مانع خوابش بشه اون‌صدا براش خوش ایند نیست.حالا هر صدایی باشه.شماها خودخواهید و باید همون روستا زندگی کنید ‌.فرهنگ اپارتمان نشینی و شهر نشینی این کار جرمه

We remember #PS752

خیلی گناهه بخدا بقیه اذیتن من رسما سرم درد گرفت یسره سر صدا در طول روز حالا عب نداره از ساعت۳ تا ۷ ب ...

آره دقیقا

ما همسایه بغلیمون خونه قبلی سگ داشت!

بعد از این قلاده ها میزنن که مثلا صدای حیوون خفه بشه میذاشتن

این حیوون بیچاره کلرشبانه روز ناااااله میکرد

اینقدر عذاب آور بود ...

بعد حرفم که میزنی میگن به خودمون مربوطه، دلمون میخواد...

اسمش هم میارن حامی حیوانات با حبس کردن و خفه کردن سگ در خانه!

من خودم خیلی رعایت میکنم شانس منه هرجام برم ی همسایه بیشعور مردم ازار ب تورم میخوره

بهترین راهکار خریدن گوشگیره 

من از دی.جی کالا خریدن یه ابر کوچیک انعطافذیرن میزاری توگوش کیپ میشه واسه کسایی که رو صدا حساسن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم مامانم اینا خروس دارن باور کن سرسام گرفتم همش قوقولی قوقو میکنن تازه یکم خفه شدنامروز بالای بیس ...

یه اقوام داشتیم میگفت پشت خروسام روغن میسابم  دیگه صدا نمیدن 

دقیق نمیدونم چطوری ولی از اهلش بپرس دست بکار شو مامانتم نگو

بهترین راهکار خریدن گوشگیره من از دی.جی کالا خریدن یه ابر کوچیک انعطافذیرن میزاری توگوش کیپ میشه واس ...

گوش گیر برا تو خواب خوب نیست هوا از کانال گوش رد و بدل میشه و تو خواب یهو حس خفگی بهت دست میده .من چند بار تنگی نفس گرفتم تو خواب خیلی بده

We remember #PS752