2777
2789

خیلی خیلی سخت شده نمی‌دونم چون امسال شاغل شدم یا چی واقعا با پرستاری خیلی سخته دهن روزه دیگ‌دارم نابود میشم اعصابی واسم نمونده همش سردردم .سال های قبل دانشجو بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم هم بچه شیر میدم همم سر کلاسم تا بعد ظهر ولی روزه مو حتما میگیرم بمونه باید بعلاوه گرفتن دوباره کفاره هم بدم که حسش نیست بعضی موقع ها نمیکشم شیر میخوره اینقدر تشنه میشم که خدا میدونه 

منم کلیه درد دارم میترسم بگیرم حالم بدتر بشه.یه جوریه که حتی زود به زود میرم سرویس بهداشتی، مایعات کافی میخورم ولی بازم از درد نمیتونم بخوابم راحت. 

امیدوارم فردا حالم خوب بشه بتونم بگیرم. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

چون الان شاغلی،از سالهای پیش باید بیشتر به خودت برسی توو این ماه

تخم مرغ آب پز هم معده رو پر نگه میداره، شنیدم شیر که تووش چندتا بادوم بجوشونی و سحر بخوری،واسه اینکه توو روز تشنه ات نشه خوبه