2777
2789
عنوان

برادر شوهرم اسم عشق سابقشو گذاشته رو دخترش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8199 بازدید | 151 پست
چرا به هم خورد ازدواجش با اکسش اگ انقد دوسش داشت

قسمت نبود خیلی الکی بهم خورد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی کار زشتی کرده، خصوصا ک کل خانواده میدونن

چطور وجدانش اجازه داد

یکی دیگه همراهشه، کمک حالشه، نیازهاشو رفع میکنه، خونشو حفظ میکنه و بچه رو بزرگ میکنه، بعد ....

امیدوارم خانمش هم اسم اکسشو بزاره رو پسرش

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

وای😂این اکس یعنی خودتون کات کردین دیگهولی این بهم خورد و اونموقع برادرشوهرم حال روحیش خیلی خراب بود ...

اونم زن گرفت ولش کن باز اومد نخواستمش

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
هیچکی ازینکارش خوشش نیومد

کسی سعی کرد جلوشو بگیره؟ یا فقط خوشتون نیومد؟

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید
سر فرصت مناسب😂😂

یه کار خیلی بدی تو زندگیم کرده ازش کینه دارم ولی هیچوقت اینکارو نمیکنم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
اره واقعا برشیطون لعنت

حیح🥴

بیشتر ببینید