2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید

آب پرتقال خوردم 

بعد یه قهوه خوردم 

الان دارم هایپ میخورم😂😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید

کوفت😁

سعید🦋امروز تولدم بود،ممنونم از دوستانی که تبریک گفتن🙏🌹و از بعضیا که ازشون انتظار داشتم،اصلا یادشون نبود........هه👌 عیبی نداره فقط امیدوارم هر جا هستین دلتون شاد باشه👍🥰