2777
2789
عنوان

آزمایش غربالگری ضرر نداره

126 بازدید | 33 پست

سلام دوستان ، دکتر برام هفته ای که میاد آزمایش غربالگری ۳ ماهه اولو نوشته ... ولی من شنیدم برای سونوگرافی نیم ساااعت اشعه رو روی شکم و جنین میندازن و مثل اینه که بچه رو گذاشتن تو مایکروفر 😔

واقعا همینطوره ؟ نیم ساعت سونوگرافیش طول میکشه ؟ 

من حتی شنیدم امواج وای فای هم باعث اختلالات مغزی جنین میشه ، دیگه چه برسه به اشعه ی سونوگرافی 

شما غربالگریتون چطور بود ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینا ک میگی نشنیده بودم 

ما ک رفتیم گلم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

سه بعدی رو شنیدم نه این سونوگرافی اینا رو 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید

نه خیلی تایمش کوتاه هست نهایت ده دقیقه 

برای سلامت جنین و اینکه خیالت راحت بشه  حتما باید رفت 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

این حرفا چیه اینا برای سلامت بچس هم سونو هم ازمایش باید بری

قطعا امواج سونوگرافی مضره ، اینو همه میدونن ولی یه ذره ش اشکالی نداره ... من نگران اینم که نیم ساعت طولش بدن 

اینا ک میگی نشنیده بودم ما ک رفتیم گلم

سونوگرافیش چند دیقه طول کشید ؟ 

من چند هفته پیش سونوگرافی دادم بعدش زیر دلم خیلی درد میکرد 

سونوگرافیش چند دیقه طول کشید ؟ من چند هفته پیش سونوگرافی دادم بعدش زیر دلم خیلی درد میکرد

گمانم ۲۰ دیقه شد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید