2777
2789

من ۲۱ سالمه .. تو اقوام دخترای از من کوچکتر مثلا 1۷/۱۸ سال یا حتی بچه تر نامزد کردن ازدواج کردن..

بعد من هیچ وقت تو فاز ازدواج نبودم همیشه میگفتم حداقل باید ۲۵ سالم باشه .. ولی اینطور که اینا پیش میرن یجوری شدم که نکنه ۲۵ دیر باشه 😐😐 چخبرشونه این بچه ها

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیز دلم، ببین واقعیت اینه که هیچ "سن طلایی" برای ازدواج وجود نداره و هر کس باید وقتی وارد این مسیر بشه که واقعاً آمادگی ذهنی، روحی و حتی شرایط زندگی‌شو داشته باشه. این که تو تا الان بیشتر روی خودت تمرکز کردی و هدف‌هات رو مشخص کردی، خودش یه امتیاز بزرگه. ازدواج یه تصمیم خیلی مهمه و به نظرم مهم‌تر از سن، کیفیت و آمادگی برای شروع این راهه.

اینکه بعضی از اطرافیانت خیلی زود ازدواج کردن شاید به دلایل فرهنگی، خانوادگی یا حتی انتخاب خودشون بوده باشه، ولی تو کاملاً حق داری طبق شرایط و زمان‌بندی خودت پیش بری. دیر یا زود بودنش معنای خاصی نداره، مهم اینه که وقتی وارد این مسیر شدی، حس کنی بهترین زمان برای تو بوده.

نگران نباش و بذار زندگیت مسیر خودش رو بره. شاید تا ۲۵ سالگی همون اتفاقی که باید برات بیفته، به بهترین شکل بیفته. چیزی که مهمه اینه که اول خودت رو دوست داشته باشی و با خودت احساس رضایت کنی. 🌟

زندگی رو با ریتم خودت بچین، نه ریتم دیگران! 🤍

ن اونا کودک همسری هستن منم اتفاقا ۲۲ هستم اوایل نگران بودم ولی اصلا برام مهم نیست بگیر تا ۳۰ وقت هست نشدم هم ک نشد مهم نیس😂مگه همه چی شوهره؟ 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید

وقتی هیچ رسالتی تو زندگیت نداری مجبوری با شوهر خودتو سرگرم کنی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید

بخدا تو ازدواج خبری نیس عجله نکن و از فرصتهات استفاده کن ولذت ببر

من عاشق شوهرمم واقعا باعشق ازدواج کردم تمام زندگیمه ولی انقدر داریم شرایط سختی رو میگذرونیم که فرصت نمیکنیم دوکلام باهم صحبت کنیم میگم کاش همیشع دوست میموندیم🥲

واکنش منه سی ساله 😂😂😂

بخدا که ازدواج مزخرفه بنظرم .. دخترای اطرافم با بحث و دعوا هم دارن ازدواج میکنن اینطوری که هیچکس راضی به وصلت نیست ولی اینا میگن میخوایم ازدواج کنیم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید