2777
2789
عنوان

کدوم ائمه رو خیلی دوست داری 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 124 پست

حضرت ابالفضل اصلا یه ارادت خاصی دارم بهش همیشه عمو صداش میکنم 😭و امام حسینو هم خیلی دوست دارم 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلی حضرت مریمو دوس دارم یه جا که از همه جا مونده و رونده شدم ازش چیزی دیدم که باورم نشد 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 طالع بین🪄☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛🐾 قیافم شبیه پروفمه با همین مدل مو و استایل و.. اگه خواستی منو تصور کنی😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید🫸🔆

بیشتر ببینید

همه ی ائمه دوست داشتنی هستن امیدوارم حاجت روا شی عزیزم 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

امام رضا💚🥲و امام حسین💚🌱

عشقه 

چشم 

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》                   کاربری دست دونفره/آقا درخواست نده  /آقایون سایت همونایی هستن که تو عروسی سرشونو میکردن تو زنونه میگفتن به خانمااا شام رسیده؟😁کم و کسر نیست؟😈😒😒😒😒😒

بیشتر ببینید
امام رضا

بگوش یا امام رضا تورو ب جوادت این دختر خیلی التماست کرده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بیشتر ببینید
امام علی

یا حضرت علی🥺🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بیشتر ببینید
من خیلی حضرت مریمو دوس دارم یه جا که از همه جا مونده و رونده شدم ازش چیزی دیدم که باورم نشد

ببخشید عزیزم این طالع بینی که امضاتون نوشتید یعنی چی؟ خودتون بلدید؟🥺

نترس قایقِ من؛ موجی که غرق نکند بالاترمان می‌برد‌ :)