2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر گفت خیلی شدیده حتما باید عمل بشه گفت کار از فیزیو گذشتهدکتر خیلی بلد کاریهنظرت چیه

به مامانم گف شدیده تا ۱ ماه نشده عمل کن قطع نخاع میشی نمیدونم چی مامانم اومد خود درمانی کرد نرف عمل تو این بین زد فرش خیس افتاد روسرش گردنش ترک بر داشت خلاصه ۱۲ روز بیمارستان اصلا نذاشتن تکون بخوره بعدم دو سه ماه خونه استراحت مطلق الان دیگه دیسک نداره 

الهی چی کشیدیاینم گفته اگه عمل نکنه ممکنه دست راستش از کار بیفتهوحشتناکه دردش شما چند وقت استراخت کر ...

دو سه تا دکتر خوب اگه تایید کرده عمل میخواد حتما عمل کنه من چون اوضاعم وخیم بود اورژانسی عمل کردم تقریبا ۱۸ روز طول کشید تا تونستم بدون کمکی راه برم چون من بیشتر رو حرکت و تعادل تاثیر گذاشته بود 

ولی کسی که تو دستش میزنه تقریبا ۱۰ روز بعد از عمل خیلی بهتر میشه معمولا میگن گردنبد طبی رو تا دوتا سه ماه باید بزارن نیاز باشه برای تقویت عصب دارو هم یکی دوماه مصرف کنه 

کلا اینقدر که میگن سخته برای من نبود خدا رو هزار مرتبه شکر راحت گذشت 

منم دیسک گردن دارم 

درد شدیدی داره و دستهام گاهی از شدت درد فلج میشن

هر متخصصی رفتم گفتن اصلا عمل نکن فقط مراعات و فیزیوتراپی و لیزر

شما بنظر یه دکتر بسنده نکن 

مراجعه کن ب دکترهای دیگه و تصمیم درست رو بگیر

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

وحشتناک میترسم از خطر عملاخه عملش سنگینه

عملش سنگینه چون باید نای و مری و اون شریان و ورید را تشخیص بدند، اگه دکتر کاربلده که ترس نداره عزیزم، اتفاقا جای عملش هم زیاد نیست، نگران نباش اول توکلت به خدا باشه بعد هم شما که دکتر و بیمارستانت هم که اوکیه.

از چند نفر ک پرسیدم و تجربه عمل داشتند میگفتن اصلا عمل نکن چون هنوزم درد داشتندشما الان هنوزم درد دا ...

من بعد از عمل اصلا درد نداشتم وقتی دراز کشیده بودم خوب بود وقتی بلند میشدم برم دستشویی پشت کتف چپ درد می گرفت که طبیعی بود چون هم زخم عمل بود هم بخیه هم گردنبد سفت که گردن ثابت باشه به کتف فشار میورد

نخاعم شدیدا تحت فشار بود به طوری که دکترا می گفتن احتمالا قطع نخاع هست اورژانسی عمل کردم ولی شکر خدا دکترم کار بلد بود ۴۱ سالم بود میگفت تو این سن اصلا به این وخامت نداشتم چند دکتر دیگه اصلا قبول نمیکردن عمل کنن میترسیدن تو عمل قطع نخاع بشم  

عملش سنگینه چون باید نای و مری و اون شریان و ورید را تشخیص بدند، اگه دکتر کاربلده که ترس نداره عزیزم ...

من چون اوضاعم وخیم بود از پشت گردن عمل کرد که کامل بتونه باز کنه تقریبا ۱۰ سانت باز کرده 

دکتر میگفت نخاعت لک افتاده چنان تحت فشار بوده به طوری که موقع عمل دوبار قلبم میره و برمیگیرده ولی خدا رو شکر گذشت 

سلام استارتر،من چند سال خواننده خاموشم،الان بخاطر شما عضو شدم

همسر منم حدود ده سال پیش دیسک گردن با درد شدید دست و بیحسی و گز گز دست داشت،طی دو سه روز پیش بهترین متخصص های تهران بردیمش،همه بلا استثنا گفتن باید اورژانسی عمل بشه،حتی دوتاشون منو کشیدن کنار و گفتن شبانه و اورژانسی باید عمل بشه وگرنه قطع نخاع میشه و کنترل ادرارش رو از دست میده و.....

هیچوقت یادم نمیره چقدر گریه کردم

اما هیچکدوم از اطرافیان موافقت نکردن با عمل و گفتن بشدت عمل سخت و دو بختی هست،یعنی همونقدر که احتمال داره خوب بشه همونقدرم احتمال داره بدتر بشه

خلاصه خدا رحم کرد و ما عمل نکردیم

و رفتیم سمت حجامت و زالو و پزشک توانپخشی و فیزیوتراپی و ....

و خدارو شکر همسرم خوب شد

دیدم کسی که بعد عمل گردن ،قدرت حرکتشو از دست داده بود و دکتر بهانه اورده بود که خودت حین عمل ترسیدی که اینطوری شدی

گفتم تجربمو بهت بگم