2777
2789

خالمو خیلی دوسش داشتم و دارم و خیلی بد بهمون گفتن فوت شده 

تازه امروز سومش بود و هنوز که هنوز باورم نمیشه که دیگه نیست:)💔🥀

از اون به بعد توی این چند روز خیلی پرخاشگر شدم با نامزدم 

نسبت به همه چی حساسم شدم و سطح توقعم از بقیه رفته بالا و زود ناراحت میشم 

چیکار کنم بهتر شم؟

طفلک نامزدم بیشتر از همه پشتم بود توی این دوران :) چقدر سعی کرد بخندونتم و باهام همدردی کرد🥺🥲

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تسلیت میگم عزیزمطبیعیه یه مدت که بگذره عادی میشی

مرسی عزیزم 

حدودا چقدر زمان نیاز بهتر شم؟🥲

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید
غم اخرت باشه خدا رحمتش کنه عزیزم ببین خواهری خدا خلق کرده ما که نمیتونیم بگیم چرا فوت کردهبجای پرخاش ...

مرسی قشنگم ممنونم از نظرت

دوس داشتی ی فاتح بخون برای شادی روحش ممنونم🥲🥺

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم حدودا چقدر زمان نیاز بهتر شم؟🥲

بستگی داره به خودت عزیزم به شدت داغی که دیدی

ولی معمولا هر کی اطراف من بوده بعد مرگ عزیز یه مدت پرخاشگر شده خودمم همینطور ولی سعی کن خیلی طولانی نشه

دنیا همینه عزیزم