2777
2789
عنوان

مرگ آدما

677 بازدید | 47 پست

خبر فوت یه بنده خدایی رو شنیدم 

فکر کنم 30 سالش بیشتر نبوده باشه 

خیلی ناراحت شدم 

اون آدم 40 سالگیش رو ندیده 

50 سالگیش رو ندیده 

بچه هاشو ندیده 

نو هاش رو ندیده

حتی پیر نشده میانسال نشده

وخیلی چیزا که اکثرا آدما تجربه می کنن

اونو تجربه نکرده

و این خیلی خیلی غم انگیزه 

مرگ تو جونی 

اینکه یه جون رو تو خاک بذاری 

خدای من چقدر این دنیا وحشناک هست 

این کاربر دلش شکسته لطفا رعایت کنید (فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

روحش شاد باشه

وای حتی اینم نتونستم بگم 

اقندر حالم بد شده 

اصلا نمیتونم بگم اینو 

این کاربر دلش شکسته لطفا رعایت کنید (فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

تو نمیدونی مرگ چی هستمن چند نفر از نزدیکام تجربه داشتن که دیدنهیچکدوم نمیخواستن برگردن جوونم بودنغصه ...

یعنی چی

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
تو نمیدونی مرگ چی هستمن چند نفر از نزدیکام تجربه داشتن که دیدنهیچکدوم نمیخواستن برگردن جوونم بودنغصه ...

مرگ هر چی که هست 

تلخه 

خیلی تلخ