2777
2789
دور رون ۵۶

باهاتون در طاهر تپله ؟ من بترکونم میش دور رون ۵۹ امبدم از دست دادمممم 😔 فک میکردم ۵۵ اینا بشم میشم ۳۸ دور کمر ده سانت پاین تر از ناف رو هم میگرین ببهش میخوام بدونم دقیق چطورین  دور باشنم میگیری لطفااا لاعری پاه من شده معذل تو زندگیم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای🌱شفا🌱من یه💫حمد💫میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب من هیچ کدوم اینا رو ندارمکلا چربی ندارم

خب پس چجوری ۴۰ میپوشید🥲😂من مامانم سایزش چهله البته مامانمم لاغره واقعا ولی خب از من پرتره

امروز شترم، کاملا کینه‌ای

وای خوشبحالتون خیاطی بلدید🥲🫠

ارههه خوبه نمیکنما حوصلش ندارم اما یهو ببینی پول نیس سا فقط پول یه پارچه هست دل میدم مدل دلخواهم بدوزم نمونم حسرتش ،یا ادم لنگ میشه  یا یه لباس بد وایمیسته میدونه چیکار کنه نکنههه تا اون لباس بهتر وایسته تنت یا ایراد هاش رفع میکنی و.. 

برا عید سایز چهل گرفتم تنگم شده از باسندور باسنم 95قدمم منا 115 کنم 42 میشم 😐 خیلی کمه

سایزات دختر جفت من میشه البته من زمان لاعریمو اینجا میگماااا وزن الانم قدم ۱۶۷  وزنم ۷۶ سایز شلوارم ۴۶ 🤣🤣🤣🤣 لاعر شدنی میشم ۵۵یا ۵۶ کیلو سایز صلوارم میشه ۴۰ اونم به زور دور باسنمم ۹۵ اینا دور رونمم ۵۹ 

باهاتون در طاهر تپله ؟ من بترکونم میش دور رون ۵۹ امبدم از دست دادمممم 😔 فک میکردم ۵۵ اینا بشم میشم ...

نه والا لاغره

۱۰ سانت پایینتر ۹۶.۵

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نمی‌دونم ن فک نکنم ربط داشته باشه زنعموم ۱۵کیلو راحت اضافه کرده بود قشنگ همه حاش باد کرده بود کفشاش ...

خوب  ۱۵ کیلو اصافه کرده اونی که ۷ کیلو اصافه کرده شنیدم بچش وزنش بهترم میشه زن بعد  بچه دار شدنم  شکمش زیاد بزرگ نمیشه شما شکمتدن چطور شد !

خب پس چجوری ۴۰ میپوشید🥲😂من مامانم سایزش چهله البته مامانمم لاغره واقعا ولی خب از من پرتره

😂

نمیدونم واسه همین پرسیدم، شاید لگنم پهن تر از شماست

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

شلوار گشاد میپوشین ؟ جدب هم ۴۰ میپوشین شلوار ؟

نه بخدا

شلوار راسته پارچه ای سایز ۴۰

جینم همین

۳۸ واسم تنگه ، فکر کنم لگنم پهن

😂نمیدونم واسه همین پرسیدم، شاید لگنم پهن تر از شماست

ارره همینه احتمالا چون من شلوار این سایز میخرم اولاش بد بالا میره بعد یهو‌ گشاد میشه چون سایز پا و باسنم در تضادن🥲🫠😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای

واقعا اینجوری ۳۸ هستی؟پس چرا من با قد ۱۶۶ و وزن ۵۶ سایز ۴۰ هستم 🙄😂

البته درسته منم وزنم با قد ۱۶۷ وزنم میشه ۵۶ سایزم ۴۰ میشه اما دو رونم میشه ۵۹ برا شما ۵۶ میشه تعجب کردم چرا سایزتون ۳۸ نیست ۴۰ 

میشه دور باسنتونم بگین میگم شاید باسنتون پره