امروز با همسرم رفتیم مانتو ببینیم یه مانتو دیدم خیلی خوشگل بود سفید و مروارید کاری شده بود و در کل از این مانتو ها بود که تو نور میدرخشید سنگ دوزی شده بود قیمتش هم گفت ۴ میلیون همسرم میگه مشکلی نداره بردار چیکار کنم به نظرتون ؟ قبول کنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی زیاده به نظرم . البته بستگی به وسعت مالی هم داره
ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن. https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اگه درآمد خالصت یعنی بدون قسط و اجاره و اینا، حداقل در ماه ۴۰ میلیونه. میتونی مانتو ۴ تومنی بخری
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
دیگه سالی یه مانتو مجلسی قیمت بالا ک به جایی بر نمیخوره
برو بخر کیفشو ببر
مبارکت
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...