2777
2789
عنوان

لباس عمده زنانه

96 بازدید | 8 پست

دوستان تو فکر زدن ی مغازه لباس زنونم اگه تجربه ای دارید که از کجا می تونم با قیمت کم لباس مثل کراپ تاپ و شلوار و لباسای تک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید❤️❤️

باسلام

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی🦂

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لوازم آرایشی هم بگید لطفا

باسلام بازم خیلی خوبه قیمتاش

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی🦂

بیشتر ببینید
عمده؟؟؟

عمده نمیدونم ولی قیمتاش خیلی کمه

بیشتر ببینید

خب بستگی به شهرتون داره

تهران که بازار و عمده فروشا مشخص هستن

شهرهای دیگه هم معمولا یه جاهایی عمده فروشی هست . اگه توی اون شهر هم نباشه شهر بزرگ نزدیکش هست

توی اینستا هم باید سرچ کنی؛ پیج های عمده فروشی هست

خب بستگی به شهرتون دارهتهران که بازار و عمده فروشا مشخص هستنشهرهای دیگه هم معمولا یه جاهایی عمده فرو ...

بله تهران هستم گفتم اگه شهرهای مرزی بهتر باشه برم از اونجا بیارم

بله تهران هستم گفتم اگه شهرهای مرزی بهتر باشه برم از اونجا بیارم

شهرهای مرزی که بهتره

ولی خب نمیشه از اون اول یهویی اینهمه خرج کرد و رفت شهر دیگه. بعضی شهرها مثل قشم هم که جنس آوردن ازش سخته و ممکنه بگیرن.

بازار تهران واسه شروع بهتره