2777
2789
عنوان

بنظر شما این نفرین میگیره آیا😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 44 پست
عکس نمیدی ؟؟

ن بخدا قشنگ نیستم💔الانم از ترحم میخواید بگید قشنگم💔

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین ۶۶ عکست بفرست ماهم ببینیم

از ترحم بعد میخواید بگید قشنگی😂💔💔

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

چرا انقد میزنی بجاش حرف بزن

من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 برنامه کودک شو،سندباد،آفتابگردون،محفل(مخصوصا سفرهای ازیتا ترکاشوند )  ، از مامان بگو،سریال ذهن زیبا و سریال فلسطینی طلوع فجر قشنگه اگه دوست داشتید ببینید🌿 اباصالح التماس دعا ، هرکجا رفتی ، یاد ما هم باش 🌿 خدایا طرد شدنم بخاطر حجاب گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه ازش نمیترسم🌿زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰  روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو توی طب سنتی روغن بنفشه و نخوداب توصیه میشه. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره،کوکوسبزی،راتاتویی،اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت،فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی. اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده هاتماس با١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
منتظرم تا بفرستی بمونم ؟؟

ن عشقم ببخشید دورت بگردم 

عکسو نمیزارم💕

سلام فکر حرف خانواده و فامیل نکن زشتی و زیبایی فقط تو ذهن ماست

هیو تعریفی براش نیست که بگه هرکی دماغش بزرگه پس حتما ادم زشتی به حساب میاد بعدش حتی اگر خیلی این موضوع اعتماد به نفستو گرفته تهش اینه عمل کنی الان همه جور عمل زیبایی هست مهم زیبایی درونه

بنظرم زیادی احساساتی. شدی که شروع به کتک کاری کردی جای این کار میشد به مادرت بگی ناراحت میشی ازینکه هر حرفی رو بیاد به بابات بگه و مسخرت کنه

و میشد حداقل بعدش که پشیمون شدی ازش عذرخاهی کنی تا نفرین نکنه در کل الان هم دیر نیست برا عذرخواهی 

سلام فکر حرف خانواده و فامیل نکن زشتی و زیبایی فقط تو ذهن ماستهیو تعریفی براش نیست که بگه هرکی دماغش ...

خودم چهرمو دوس‌دارم بدبختی اینجاست واقعا از عمل بدم میاد چونکه ت  خودم نقص نمی‌بینم بقیه(خانواده) میگن😭😭😭