2777
2789
عنوان

ازم ناراحت شد چتم با نامزدم اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5182 بازدید | 147 پست
نظر منم همینهاگه واقعا قصد بدی نداره، منطقی نگاه کنه میبینه حق با شماست و لزومی به سفر نیستمگه این ک ...

۲ساله باهاشم بدی ندیدم ازش اخه

نمیدونم چرا بهش بر خورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ناراحت شد میگ بم اعتماد نداری پولشو طلا میگیرم پس

خب بهش بگو بحث اعتماد نیست این کار خارج از عرف جامعه ماست به هر حال، بگو اگه اعتماد نداشتم که دو سال باهات نمیموندم بعدشم اگه اینطوری بود اصلا راضی نمی‌شدم باهات ازدواج کنم

بگو دوست ندارم از همین اول کاری کنیم که با مخالفت خانواده‌ها روبرو بشیم و به مشکل بخوریم، منطقی صحبت کن باهاش قانعش کن

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

الان حرف از اعتماد میزنه بعدا میگه تو اگه خوب بودی نامزد نکرده نمیوفتادی دنبال من 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
چطور؟

چرا انقدر ناز میکشه اومدی مسافرت اومدی نیومدی هم نیومدی یا چرا وقتی مسافرت نمیای میخواد پول مسافرت بده؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

چرا انقدر ناز میکشه اومدی مسافرت اومدی نیومدی هم نیومدی یا چرا وقتی مسافرت نمیای میخواد پول مسافرت ب ...

پول دستش اومده گف یا بریم سفر یا طلا بگیرم برا زیر لفظی

طرف اصلا ادم بدی بنظر نمیاد اگه میخواست اسیب بزنه تو این 2سال میزد

دقیقاا حرف های میزنن انگار توی دوران قاجار داریم زندگی میکنیم :/

پول دستش اومده گف یا بریم سفر یا طلا بگیرم برا زیر لفظی

بهترین کار مسافرت هم تفریح هم اینکه بهتر همو میشناسین

خب بهش بگو بحث اعتماد نیست این کار خارج از عرف جامعه ماست به هر حال، بگو اگه اعتماد نداشتم که دو سال ...

فعلا ک پیامامو سین نکرده باید زنگش بزنم🥲🥲

مامانم میگ همون پولو طلا برو بگیر