2777
2789

یکی همه چیو با هم داره

یکی هم هیچ هیچ هیچ هیچ

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی لباش همیشه غرق خنده اسیکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

💔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید
کردها یه اصطلاح جالبی دارن که میگه هر کس بَش‌ خوی دیری منظورشون اینه هر کس به اندازه خودش از چیزای خ ...

پس چرا هر چی ادم گوهه خوشبخته

لابد ما لایق نیستیم حتما😒

بیشتر ببینید
هیچ کس که همه چیو با هم نداره

داره خوبم داره

بیشتر ببینید

یکی مثل من انگار با گوشت کوب زدن رو دماغش یکی هم خدادادی عملیه

تو اصلا برق نگات با بقیه فرق داشت! یه جوری که نمیشد چشمو ازش برداشت! تو چشمات برق داشت با بقیه فرق داشت!...تو چشمات دریاس توش احتمال غرق داشت! :)🌊

داره خوبم داره

فک می‌کنی بابا یکی قیافه داره پول ندارع یکی پولدار هست قیافش خوب نیست یکی خانواده اش رو اعصابشع و خوب نیست یکی هوشش خوب نیست یکی میبینی مریض هست کلا همه مشکل دارن 

تو را درمان دیدم میان این همه درد❤❤

یکی مثل من انگار با گوشت کوب زدن رو دماغش یکی هم خدادادی عملیه

عیب نداره پول داری عمل کن❤

بیشتر ببینید
فک می‌کنی بابا یکی قیافه داره پول ندارع یکی پولدار هست قیافش خوب نیست یکی خانواده اش رو اعصابشع و خو ...

من دیدم دارن همه چیو باهم😘

بیشتر ببینید

منم ازین بی عدالتی بیزارم اگه روز قیامت هم خدا بیاد منو با اونی که هیچ کم و کسری تو این دنیا نداشته محک بزنه واقعا بی عدالتی محضه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
منم ازین بی عدالتی بیزارم اگه روز قیامت هم خدا بیاد منو با اونی که هیچ کم و کسری تو این دنیا نداشته ...

هعی

بیشتر ببینید
عیب نداره پول داری عمل کن❤

پول دارم اجازشو نه

تو اصلا برق نگات با بقیه فرق داشت! یه جوری که نمیشد چشمو ازش برداشت! تو چشمات برق داشت با بقیه فرق داشت!...تو چشمات دریاس توش احتمال غرق داشت! :)🌊