2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5551 بازدید | 120 پست

اول خواستم زنگ بزنم ب شوهرم بگم حرفای ابجیشو ولی بعد پشیمون شدم ک اون اگ اجازه نمیداد ک جرئت.نمیکرد زنگ بزنه و اون حرفاروبزنه فقط هق زدم و سپردمشون ب خدا

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
برا سحریم گوشت کباب کردم لقمه گرفتم لب نزد و صب پاشد رفت سرکار و ابجیش بعدش زنگ زد

استاتر چرا اینقد خودتو خار و خفیف کردی؟ طرف بهت میگه جن ده براش لقمه میگیری تازه بی محلی میکنه و نمیخوره. هر چی سرتون بیاد کمه آه اعصابم خراب شد. تو این دوره زمونه کی با خواهر شوهر و برادر شوهر میره خرید؟ من باشم همین بی‌شعور بازی هاشون رو بهانه میکنم و باهاشون قطع ارتباط میکنم شوهرت هم هر چقد دلش خواست داد بزنه بگو من با ینا نمیام حتی من بودم به همسر خواهر شوهرم هم تذکر میدادم  بگه دخالت نکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه شماره یکیشونو بدی بهم😐🙏🏻

همین مونده بگن شمارمونو پخش کرده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
اسی جان اول بگم که با همچین آدمی هر چقدر لج کتی جز اعصاب خردی هیچی نصیبت نمیشهاول از همه نقطه ضعف دس ...

چن بار پشت دستمو داغ کردم ولی گفتم ناراحت میشه کار نداره فلان ولی دیگ عمرا برم

بیشتر ببینید
همین مونده بگن شمارمونو پخش کرده

یکم 💩 بزن بهشون

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بیشتر ببینید

خیلی حرصم گرفت شوهرت خیلی احمق و خاله زنکه اسی این چه خواهرشوهریه تو داری نوبره والا

همش تقصیر شوهرته پرروشون کرده

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجا دنبال تجربیات افراد باتجربه هستم نه حرفای هیجانی و هورمونی...پس خواهشاااا نظر نده اگه زیر 18 سالته

استاتر چرا اینقد خودتو خار و خفیف کردی؟ طرف بهت میگه جن ده براش لقمه میگیری تازه بی محلی میکنه و نمی ...

اره حق با شماس  ولی روزه میگیره من دل رحمم زیاد بیشترم خدارو  درنظر میگیرم دلم نمیاد خیلی از کارارو انجام بذم

بیشتر ببینید
در ادامه حرفه‌ هام با شوهرت سعی کن صمیمی بشیهر چقدر تو بدخلقی کنی اون به ما و خواهرش نزدیک تر میشهبچ ...

همه راهارو رفتم فرقی ب حالش نداره اولویتش خانوادشن 

بیشتر ببینید
اول خواستم زنگ بزنم ب شوهرم بگم حرفای ابجیشو ولی بعد پشیمون شدم ک اون اگ اجازه نمیداد ک جرئت.نمیکرد ...

نه عزیزم، کم کم حرف خواهرش و زد بحث و عوض کن و اخم کن میفهمه 

به خواهرشوهر بگو ، اونی که شب کنارش می‌خوابه منم

تو مشت منه کاری نکن نزارم اسمتو بیاره