2777
2789
عنوان

سیاست یادم بدین

47 بازدید | 21 پست

سر ساده بودنم خیلی بلا سرم میاد و هم حس میکنم بقیه از آدم بی شیله پیله و خنگ خوششون نمیاد:( از بیشتر دوستام ضربه دیدم سر همین موضوع...دوست ندارم گرگ باشم فقط یکم سیاست دلم میخواد

چند بار هم ضایع شدم تو دانشگاه فکر کنم تا آخر این ترم انگشت نما شم

اخه ادمی که زیادی ساده لوحانه عمل کنه برای خودش ارزشی قائل نیست

بین این آدم ها و با ارزش هایی که جامعه و شرایط به هر کدوم از ما القا میکنه و یه سریا فاز برمیدارن

خب تو هم باید مثل خودشون باشی

‌واقعا چرا من همیشه باید مراقب باشم ناراحت نشین؟     اگه ناراحت شدی، مشکل خودته، من دیگه خسته شدم‌.

اخه ادمی که زیادی ساده لوحانه عمل کنه برای خودش ارزشی قائل نیستبین این آدم ها و با ارزش هایی که جامع ...

یعنی مثل خودشون رفتار کنی

‌واقعا چرا من همیشه باید مراقب باشم ناراحت نشین؟     اگه ناراحت شدی، مشکل خودته، من دیگه خسته شدم‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانماا کلا یادتون نره تو‌ یک انسان هستی یک خانم برای تو شاید خودخواهی باشه ولی تو قبل از جایگاه خانواده وهمسر ومادر و بچه باید به فکر سلامتی خودت باشی به فکر یه بدن سالم و آرامش و احساس خوب وحال روحی خوب از همه مهم تر کی گفته تو باید فدای بقیه بشی؟ کی گفته حتما باید از خودت بگذری تا بشی یه همسر خوب یه مادر نمونه ؟مهم اول جایگاه خودت احوال وارامش هات هست در طی مراحل زندگی تون پس خودتون فراموش نکنید اگ فراموش کردین کلی اذیت ها براتون زجر آور هاش میاره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید
میدونم خیلی پیچیده و طولانیه ولی مثلا هر کی یه مورد از سیاستاشو یادم بده کلی میشه

اگر بحثه دانشگاهه که سعی کن با کسی گرم نگیری.. 

اولین نکته که واجبترینه اینه که کم حرف بزنی بیشتر گوش بدی..

دوم اینکه وقتی دیگران سوال‌های چرت و پرت و بی ربط میپرسن از قبل با خودت تمرین کن...که چه جواب‌هایی باید به این سوال‌های مسخره بدی که وقتی پیش اومد حفظ باشی بگی..

همیشه قرار نیست به همه جوابه اوکی بدی یه وقتا باید فقط نه بگی چون زیادی که به همه میگی اوکی کاراشونو میندازن گردنت و ازت سواستفاده میکنن به همدیگه هم میگن این بلانصبت احمقه شما هم ازش سواستفاده کنین درکل با آره گفتنه همیشگی زحمته زیاد میکشی دوستی هم نداری ...

هرکسی از استایلت ایراد گرفت هرکسی ینی غیر از افراده فوقه صمیمی که لباساتون با هم یکیه... غیر از اون افراده محدود هرکسی ایراد گرفت یه جوابه دندون شکن بهش بده که بدونه استایله خودش پره ایراده...و تو برای استایلی که ساختی وقت گذاشتی و برات ارزشمنده ... 

هرچی دختره افاده‌ای دیدی محلش نذار خودش میاد باهات دوست میشه ...

توو دانشگاه هر سوالی برات پیش میاد زود نپرس یکم صبر کن مطمن باش قطعا یکی دیگه همینو میپرسه...نپرسیدنش باعث میشه بقیه فکر کنن تو از همشون بیشتر میدونی...

سعی کن خیلی نخندی یا با صدای بلند نخندی که اینجوری جلوه توجه کنی آخه خز شده ... هرکی مخصوصا پسرا وقتی دلقک بازی درمیارن در حده یه لبخند تمامش کن چون شخصیته بالای خودت رو نشون میدی و این نشونه‌ی وقاره توئه...

نزار بقیه بگن که چکار کن خودت واسه خودت برنامه داشته باش

حالا واسه شخصه خودت برنامه داشته باش واسه ارتقای شخصیتت و ساختنش .. شروع کن به کتاب خوندن... روزی چند ساعت تایم بزار و کتاب بخون... بعد تفریحاتی برای خودت داشته باش مثه کافه رفتن...یا آرایشت رو جوری تنظیم کن که فقط مختصه چهر‌ه‌ی خودت باشه با یکم تحقیق میتونی از پسش بر بیای...روتینه پوستی داشته باش اگر موهاتو رنگ میکنی به رنگی که میزنی هم توجه داشته باش... از یه عطره خاص که مختصه بدنه خودت باشه استفاده کن که باعث بشه توو یاده آدم‌ها بمونی هر عطری به بدنه آدم نمیخوره اگر تحقیق کنی متوجه میشی چه عطری بزنی با بوی بدنه خودت وقتی یکی بشه بوی بهتری از خودش تولید میکنه...

حالا اگر بازم چیزی به ذهنم رسید بهت میگم تونستی خودتم اشاره کن که چی دقیقا مدنظرته

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
مثلا یکی از دوستام هیچ وقت خودش پا نمیشه چیزی رو تحویل استاد بده این کارو سبک می‌دونه:/ نمیدونه چی ت ...

حتما تو میری به جاش تحویل میدی اگر اینطوریه خواهشا دفعه‌ی بعد که خواستی بری هرچیزیو به استادت تحویل بدی اگر گفت واسه منم ببر قشنگ توو چشماش نگاه کن لبخند بزن و بگو یه بارم پاشو کارهاتو خودت انجام بده بفهمیم پاهات فلج نیست...و از کنارش رد شو و برو اهمیتی هم به زر زرهای بعدش نده...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
اگر بحثه دانشگاهه که سعی کن با کسی گرم نگیری.. اولین نکته که واجبترینه اینه که کم حرف بزنی بیشتر گوش ...

واقعا مرسییی همش چیزایی بود که باهاشون درگیرم و بهشون دچارم😍 

خوشبحالت ، من این چیزا رو میدونستم الان پرفسور بودم 🥺

فقط چند سوال داشتم ازت❤️ 

بعضی دخترا خیلی با پسرا گرم میشن و ارتباط میگیرن(قیافه گیر هم هستن)  دوست دارم نظرت رو راجب چنین دختر ها یا پسرها بدونم و بنظرت چطوری باید باهاشون برخورد داشت؟ 

و یکی هم دوست صمیمیه که حس میکنم اوایل خیلی باهم صمیمی بودم اما انگار الان یکم ازم زده شده و بعضی وقتا قیافه میگیره برام:( (به دفعات دیدم مطمئنم که میگم) اینو چیکارش کنم 

(همین که پا نمیشه برگه رو تحویل بده)

حتما تو میری به جاش تحویل میدی اگر اینطوریه خواهشا دفعه‌ی بعد که خواستی بری هرچیزیو به استادت تحویل ...

ن من غرورمو نشکستم بخاطرش ، داد به یه نفر دیگه برد واسش 

ولی برام عجیب بود این رفتارش ، مثلا چرا باید بد بدونه این کارو

واقعا مرسییی همش چیزایی بود که باهاشون درگیرم و بهشون دچارم😍 خوشبحالت ، من این چیزا رو میدونستم الا ...

ترمه اوله دانشگاه همیشه همینه.. عذر میخوام اکثرشون هَوَل هستن.. تازه یه جمعه این مدلی دیدن بعد میخوان بگن که براشون عادیه یا خیلی روشن فکرن واسه همین این رفتارهای مسخره رو نشون میدن ...ترمه اولی که تجربه کردم دقیقا همین چیزا رو میدیدم.. دخترای ساده‌ی اوله ترم یهو تغییر میکردن تازه قیافه هم میگرفتن یادمه همون روزه اول یکی از پسرا به همه دخترا شماره داد همین که چشمش بهم افتاد یه نگاهه واقعا برات متاسفم بهش کردم که اصلا فکره شماره دادن به من یکی به سرش نزنه تا اخره ترمم مثه سگه پا سوخته دنبالم بود...نه اینکه کشته مرده‌ی من باشه امتیاز از من نگرفته بود والا... به نظرم همون کاری که من کردمو توئم انجام بده باهاشون گرم نگیر اوله کلاس بشین وسط و آخره کلاس برا درس خوندن نیست تمرکزتو روی درست بزار و به این صمیمیت‌های توو خالیشون اصلا اهمیت نده چون چه دختر چه پسرشون نیتشون مشخصه و ضربه‌ش رو هم میخورن.. و قسم میخورم وقتی توئم جایگاهه خودت رو محکم کردی آدم‌های مناسبه شخصیته خودت سمتت میان خیلی هم به این پسرا رو نده چون بیشترشون گرگن توو پوسته میش اغلب دوستیاشون واسه خوش گذرونیه...منم بعده یه مدت دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که بعده این همه سال هنوزم باهم در ارتباطیم.. مطمنم که توئم دوستای خوبی پیدا میکنی اون دختره هم که میگی عوض شده رو اصلا دیگه نگاهشم نکن بزار تا حسابه کار دستش بیاد

ن من غرورمو نشکستم بخاطرش ، داد به یه نفر دیگه برد واسش ولی برام عجیب بود این رفتارش ، مثلا چرا باید ...

بد نمیدونه بی تربیته.. وگرنه آدم کاره خودش رو خودش باید انجام بده و این با کلاس بودنش رو نشون نمیده بعده یه مدت همه میفهمن چه ادمه بیخودیه...اینم بدون بعضی رفتارها از عدم اعتماد بنفس میاد فک کن از بس اعتماد بنفسش پایینه نمیتونه روبرو استادش بایسته یا اینکه فکر میکنه دختره پادشاهه که بلاخره یه جا یکی قشنگ میشونش سره جاش...