2777
2789
عنوان

بالاخره منم حس عید گرفتم

95 بازدید | 15 پست

خرید مریدای عیدمو پوشیدم یکم سر ذوق اومدم 

ولی خدا وکیلی اقتصادی عمل کردما 

مغازه‌ها زیر دو تومن هیچی نمیدادن ، روسری قیمت گرفتم یک میلیون و نیم!

دوتا شلوار از دست فروش گرفتم پونصد ، کفشم از دست فروش هفتصد ، مانتو هم یه شومیز ضخیم گرفتم تو هوای آزاد بشه پوشید اونم هفتصد 

با دو تومن سر تهشو‌ هم آوردم 

حالا تو سال هم باز خورد خورد خرید می‌کنم می‌پوشم دیگه .

امسالم که عید دیدنیا محدوده زود تموم میشه میرم به کارم می‌رسم 

شما چه کردین 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

😘😘😘😍😍😍مبارکااااا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ قیمت مناسب خرییدی من به کت کرم گرفتم 1 و 500 😐پولم به بقیش نرسید

همش از دست فروش بود جرئت نمی‌کردم برم داخل مغازه ها 😂😂😂

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
مبارکه عکس نداری؟ تو تنتم نباشه مهم نیست

اجازه دسترسی به عکسای دوربین نمیده متاسفانه ، باز یکم اینور اونور میکنم اگه شد حتما میذارم 

من از یه مانتو کتی ساده خوشم اومدگفت سه و دویستهمونو برگشتم😂

بابا سه تومن واسه مانتو زیاده خدایی این فروشنده ها چی فکر میکنن 

مبارکت باشهی شلوار پارچه ای مشکی گرفتم با ی شومیز ی کرم و عطر و شال منم مث تو گرون نگرفتم

مبارکا باشه