2777
2789
عنوان

😂یه دختره برداشته منو عضو کانال همسریابی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 62 پست
خودشم مجرده😐 همه استوریاشم راجع به شوهر کردن و شوهر خواستنه😂

اوق

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید موبوگرام داره خود بخود اینجوری میشه من یه مدت موبوگرام داشتم همش برا بقیه پیام ارسال میکرد بدون اینکه بازش کنم حتی

و انَّ الله سیُعوِّضنا عما مَرَرنا بِه.                                         + خدا آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد ...🌱        دوستان هرکی امضامو میخونه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنه و دعام کنه بهش برسم اگه خوندی بهم بگو🥹🤍 
بیشتر ببینید
خب لفت بدهب همین راحتی

لفت دادم

اما کار قشنگی نیست 

از نظرم توهین آمیز بود

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

که زَخم هر شِکست من،حضور یک جوانِه شُد..🌱

یعنی بدون اینکه بهت بگه ؟ کی هست از دوستاته؟

😐 آره 

نه دوست نیست ولی خب مشتریه دائمیه 

به واسطه همین باهم ارتباط ذاریم

ولی اصلا دوست نیستیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی خیلی پر رو هس یا عقلش بیشتر از این قد نمیده😂خوب کردی...

😐 ب خدا 

ن ملا تخته اش کمه

خودشم پی شوهره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره من تو گوشی شوهرم میبینم لفت میدم دوباره عضو میشه خودشوهرم اصلا تو تلگرام نمیره

احتمالا یکی از مخاطبین شوهرت از نسخه های دیگه ی تلگرام مثل تلگرام طلایی استفاده میکنه

اینا برای تبلیغات به صورت خودسر بقیه رو توی این گزوها ادد میکنن

باید بری توی تنظیمات

یه قسمتی داره میتونی کاری کنی کسی نتونه تو گروه اددت کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
😐 ب خدا ن ملا تخته اش کمهخودشم پی شوهره

هیعییی درد و نفرین....😂🤝👩‍🦯👭

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
گاهی اشخاص خودشون به طور مستقیم عضوتون نمیکننراه دقیقشو نمیدونم ولی این امکان وجود داره

🫤یعنی چجوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داداشم منو عضو کرده بود بعد من تعجب کردم ازشپرسیدم گفت یه تلگرام جدید نصب کردم مثل اینکه همه مخاطبینش رو همون تلگرامه به صورت خودکار عضو این چنلا کرده 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

شاید هک شده..من چند سری توسط دوستم و فامیلیمون اینجوری عضمون کردن بشون گفتم  خودش مونده  بود چطوری شده در حالیکه میگفتن اصلا عضو این گروه هم نبودن خودشون ولی چندین نفر از کانتکت هاشون از طریق اکانت اینا عضو شده بود و خیلیای دیگ هم‌میپرسیدن کی عضو کرده و فلان