2777
2789
عنوان

کسی با لووتیروکسین تیروئیدش پرکار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 51 پست
دکتر تعیین کرده، ولی دوزش بالاس بنظرم، الانم اخر ساله ازمایش بدم یکشنبه جوابو میدن تا قبل چهارشنبه؟ ...

خب طبق حرف دکترت دارو رو مصرف کن من همون موقع که گفتم اهمال کاری میکردم دکتر نمی‌رفتم دست درد و لرزش دست داشتم ولی چون خیلی وزنمو آورده بودم پایین فکر میکردم به خاطر کمبود قند و انرژیه که دستم میلرزه بعد که رفتم دکتر فهمیدم به خاطر اینکه مصرف داروم بالا بوده لرزش دستم از علائم تیروئید پرکار بود

یعنی قطعش نکنم دوزشو کم کنم؟ تا برم دکتر ازمایش بدم

اره باید کم کنی 

منم شانسی فهمیدم به دکتر زنان گفتم بهم ازمایش هورمون بده دیگه تیروئید هم نوشت و بعد که دید تیروئید رو سه دهم هست گفت باید به دکتر غدد بگی احتمالا دوز داروتو کم کنه و منم به دکتر غدد گفتم و یدونه قرصمو کم کرد الان نزدیک دو سال هست اوکی شده عدد تیروئیدم

من به خاطر کرونا یه ذره پشت گوش انداختم دکتر غدد رفتنمو همه چیم بهم ریخت ولی الان دو ساله میرم دکتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مال منه نوشته رو ۱۰۰

۱٠٠😐😐😐خیلییییی کم کاریتون شدیده  عوارض قلبی دارهههه، چند روز پیش رفتم یه جا هر چی بیمار قلبی بود میگفتن کم کاری تیروئید داریم، مواظب خودتون باشین، قرص ناشتا بخورین یه ساعت بعدش هم نباید هیچی غیر از آب بخورین، نمک صورتی بگیرین استفاده کنید البته اگه مشکل فشار خون ندارین، اگه هم دارین خیلی خیلی کم استفاده کنید روزانه

خب طبق حرف دکترت دارو رو مصرف کن من همون موقع که گفتم اهمال کاری میکردم دکتر نمی‌رفتم دست درد و لرزش ...

دقیقا ضعف پیدا کردم سردرد همش شیرینجات میخورم فایده نداره،، دکتر دوزشو خیلی برده کل عمرم اینقد دوزشو نرفته بود بالا بنظرم اشتباه کرده

من کامنت اولتونو‌ منوجه نشدم که چقدر قرص میخورید، هفته ای کلا چند تا قرص دوز ۱۰۰ میخورید؟

الان متوجه شدم هفته ای ۹تاونصفی قرص میخوری،

من با تیرویید ۳.۵ هفته ای ۵ تا خوردم یکم وارد پرکاری شد که نصفی کم‌کرد چون تو اقدامم والا روزی نصفی کافی بود،

شما با این عدد بنظرم خیلی دوزتون بالا نیست و تا آزمایش ندادی به هیچ وجه خودت کمش نکن، ما اینجا آزمایشگاه همون روز یا فرداش جواب tsh رو‌میده

الان متوجه شدم هفته ای ۹تاونصفی قرص میخوری،من با تیرویید ۳.۵ هفته ای ۵ تا خوردم یکم وارد پرکاری شد ک ...

خوب زیاده، من یه ماه قبل دکتر رفتنم ی روزی یکی خوردم تا رفتم دکتر،درصورتی که دکتر ۲ماه هفته ایی ۹تا نصفی قرص گفته ولی قبلش یه ماه من روزی یکی خوردم اشتباه کزده

تیروئید پرکار فقط سمه خالصه تو بدن از کم کاری خیلی بدتره، نه دو روز نمیخورم  حالم بده تا ببینم فردا دکترم هست، نه ما چندروز بعد تا یه هفته بعدش حتی، 

خوب زیاده، من یه ماه قبل دکتر رفتنم ی روزی یکی خوردم تا رفتم دکتر،درصورتی که دکتر ۲ماه هفته ایی ۹تا ...

موقعی روزی یه دونه میخوردی عددش چند شده بود؟

اگه میخوای خودت کم کنی فردا صبح آزمایش بده باد کمش کن حداقل بدونی با این دوزی خوردی چند شده

موقعی روزی یه دونه میخوردی عددش چند شده بود؟اگه میخوای خودت کم کنی فردا صبح آزمایش بده باد کمش کن حد ...

اره درست میگین حواسم نبود، برم دکتر عمومی بنویسه واسم برم ازمایش بدم، مرسی که گفتین

اره درست میگین حواسم نبود، برم دکتر عمومی بنویسه واسم برم ازمایش بدم، مرسی که گفتین

من ازاد انجام میدم اونقدرا با بیمه تفاوتی نداره که برم ویزیت عمومی هم بدم، انشاالله چیزی نیست نگران نباش

من ازاد انجام میدم اونقدرا با بیمه تفاوتی نداره که برم ویزیت عمومی هم بدم، انشاالله چیزی نیست نگران ...

یعنی برم ازمایشگاه بگم از تیرویید میخوام بدم قبول میکنن؟ 

یعنی برم ازمایشگاه بگم از تیرویید میخوام بدم قبول میکنن؟

آره عزیزم من بیشتر آزاد میرم یکم هزینه ش بیشتر میشه ولی ما بیمه تامین اجتماعی هستیم اونقدرا هم فرق نداره که ارزش ویزیت دکتر دادن داشته باشه، آره بگو تیرویید میخوام انجام بدم، محض احتیاط ناشتا برو دو ساعتم از بیداریت گذشته باشه بعضی آزمایشگاها اینطوری میگن بعضیام میگن ناشتایی مهم نیست