2777
2789
عنوان

تو این اوضاع مهریه ی دختر باید چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 139 پست
من فکر میکردم مثلا شوهرت داراییش زیاد باشه میشه همون مهریه که مثلا صد تا سکست رو ازش بدون قسط بندی گ ...

ببین عزیزم در کل وقتی چیزی بنامشون نباشه کلات پس معرکه اس و دادگاه انقد طول می‌کشه نوبتت بیاد تو اون بازه زمانی مرده ممکنه هرکاری بکنه ک خودشو بی پول نشون بده و دوتا شاهد اشغال میارن الکی قسم قرآن میخورن ک این آقا هیچی نداره و کارگره من فکر میکردم حالا میان تحقیق میپرسن اما دیگه چیزی ک دیدم توی دادگاه نظرمو عوض کرد فقط و فقط شاهد قبول دارن بیاد قرآن بخوره همین

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اتفاقا همش واسه افراد با وضع مالی ضعیف و یتیم میریم ،البته سو تفاهم نشه به هیچ وجه بهشون بی احترامی ...

خب اشتباه شما همینه

میرید سراغ کسی که عقده خانه پدریو از جون پسر ۲۰. ۳۰ ساله میخواد

نمیگم برید با کسی که خیلی سطحش بالاست ولی همسطح خودتون برید کسی که چشم و دل سیر باشه نه کسی که با سندروم سیندرلا بزرگ شده 

اعتماد به نفس داشته باشید ارزش خودتونو بدونید خودتونو دست کم نگیرید

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم همه مثل هم نیستن الان مردا زرنگ شدن چیزی بنام خودشون نمیکنن مهریه هم در این صورت میشه سالی یه سک ...

درست میفرمایید 

اما هیچ تضمینی بهتر از تضمین خود پدر یا خونواده داماد برا مهریه نیست چون در کل حق خانما تو ایران ضایع شده باید تعهد بدن در صورت خیانت مرد ملک موجود واگذار بشه در قبالش والا چیه این همه خیانت که عامل اصلی طلاقه و مردسالاری که ناظرشیم

وگرنه خانما بعد طلاق بیشتر آسیب می بینند تا آقایون 

اون ی عده خانم حسابگر و اهل تیغ زدن هم بسیار معدودن به حد آقایون دودوزه باز نمیرسن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببین عزیزم در کل وقتی چیزی بنامشون نباشه کلات پس معرکه اس و دادگاه انقد طول می‌کشه نوبتت بیاد تو اون ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اگه چیزی بنامشون باشه میشه امیدی داشت؟ یا بازم حرفای شاهدا ارجح تره؟

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

درست میفرمایید اما هیچ تضمینی بهتر از تضمین خود پدر یا خونواده داماد برا مهریه نیست چون در کل حق خان ...

گلم هیچکس الان نمیاد ملک بده ب زنش همون اول کار هیچکدوم چنین کاری نمیکنن چرا؟ چون ب خودشون اعتماد ندارن

حتی اونایی ک دیدم عاشق دختره هستن خانوادشون اجازه چنین کاری نمیدن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اگه چیزی بنامشون باشه میشه امیدی داشت؟ یا بازم حرفای شاهدا ارجح تره؟

اگه بنامش باشه دیگه هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

مهریه گذاشتی اجرا یا میخوای بزاری؟ نزار بفهمه چون ممکنه قبلش بره بنام کسی دیگه بکنه 

گلم هیچکس الان نمیاد ملک بده ب زنش همون اول کار هیچکدوم چنین کاری نمیکنن چرا؟ چون ب خودشون اعتماد ند ...

بنده گرفتم مرد مرد باشه قبول میکنه

هر چی هم تو زندگی هست متعلق به جفتمونه ولی خب شروع ازدواج ی جورایی قرارداده تضمین میخواد 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اگه بنامش باشه دیگه هیچ غلطی نمیتونه بکنه مهریه گذاشتی اجرا یا میخوای بزاری؟ نزار بفهمه چون ممکنه قب ...

اها پس خوبه

نه من مجردم مرسی از راهنمایی 🙏

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

خب اشتباه شما همینهمیرید سراغ کسی که عقده خانه پدریو از جون پسر ۲۰. ۳۰ ساله میخوادنمیگم برید با کسی ...

دقیقا ،حالا جالب اینجاست برادرم از لحاظ مالی و شغلی هیچ مشکلی نداره ،ترم اخر فوق لیسانس حقوق تجارت بین الملل تهرانه عضو اتاق بازرگانی ایران و روسیه هم هست،نمایشگاه ماشین هم داره ولی تا حالا نه مشروب نه حتی کار اشتباهی نکرده ،قد و هیکلم آخه عالی....

خداوکیلی یه وقت فکر نکنید دارم پز میدم ولی دلم پره

....اخه هر جا میریم خواستگاری نه میگن😐

بازم میگم قصدم پز الکی نیست،چون ایشون اصلا جدا از ما زندگی میکنن....

دلم میسوزه ....

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

بنده گرفتم مرد مرد باشه قبول میکنههر چی هم تو زندگی هست متعلق به جفتمونه ولی خب شروع ازدواج ی جورایی ...

خب خوش بحالت عزیزم همه مثه شوهر تو نیستن 

شاید خودم بودممن از دیدگاه مردا هم به قضیه نگاه میکنم فقط خودم رو نباید ببینم کهالان سکه شده دونه ای ...

الان کدوم پسر اول زندگی خونه به نام کسی که هنوز باهاش ازدواج نکرده میزنه ؟

اون تنصیف که شما میگی توافقیه و به نظرم عادلانه نیست حالا هر کی یه نظری داره در ضمن تو ازدواج همه چی ...

اگه زنی فک میکنه ازدواج به محدودش میکنه و نمیتونه حقوقشو بگیره

چرا اصلا ازدواج میکنه، با این قوانین هم مهریه ۱۰۰۰ تا باشه اصلا وقتی جیره بندیش میکنن سالی یه دونه هم نمیده چه فایدا

اینو در نظر داشته باش مهریه حق ما نیست 

مهریه هدیس ولی تو مملکت ایران اینو تو مغز ما فرو کردن مهر حقته برو بگیر 

بخدا من خودم هیچ خوشم نمیاد مردی که ریال به ریال جمع کرده بعد سر مهریه ما یهو همشو ازش‌ بگیریم ؟ صفر میشه بدبخت چ کاریه 

مهریه هر چی طرف داد دستش درد نکنه 

حق طلاق و حضانت و خروج کشور رو بهم بده مهریه نمیخوام 

چون واقعا چیز کثیفیه من خودم دیدم این نبود ولی الان واقعا پشیمونم از اینکه بهش فکرم کردم