بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. پیام ناشناس: https://daigo.ir/secret/3982457255✨ ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
⚠️⚠️⚠️ مطلب شما به زودی منتشر می شود برای ۲ گروه میاد:
🟡 همه ی کاربران وقتی که عکس می گذارن _ از ۱۱ دی ماه.
🔴 کاربران جدید برای تک تک پست ها و تاپیک هاشون
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
چقد بد میشه اینجورییعنی هیچ راهی نداره؟ عضویتم قدیمیه اکانت دیگم که اینجوریه اما اولین تاپیکم بود..ک ...
وضعیت کاربران دی و بهمن و اسفند فعلا این جوریه.
حالا من از بقیه ی شرایط خبر ندارم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.