2777
2789
عنوان

فروشنده های عزیز 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست
دیروز همین اتفاق برام افتادالبته من مانتوی ۳۵۰ تومنی گرفتم ها،فکرنکنین دومیلیونیه🤭😂

مگه 350 تمنی هم وجود داره

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه 350 تمنی هم وجود داره

والا منم دیدم تعجب کردم،جنسش هم کتان بود،حالت سیشرت که کلاه داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیلی بده میان دنبال ادم من با همسرم رفته بودیم مانتو فروشی هی همسرم میگفت این قشنگه این قشنگه منم فقط نگاه میکردم یعنی هیچ جوره نمیتونستم بگم گرونه 

بردمش جلوتر یواش بهش بگم گرونه دیدم از جلو باز یه فروشنده دیگه اومد😂

داعمم اگه نپسندی جنس جدید معرفی میکنن

تجربه اینو دارم 

لباسه رو میدادم به مامانم میگفتم‌ خوشم نیومد  

فروشنده هه‌ یکی دیگه مینداخت تو بغلم‌ 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
تجربه اینو دارم لباسه رو میدادم به مامانم میگفتم‌ خوشم نیومد فروشنده هه‌ یکی دیگه مینداخت تو بغلم‌

خب پورسانت میگیرن☹️

بدبختن بابا

چیکار به اینا دارین😄😄😄😄

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

عکسشو میدی؟🥲

عکس نمیاد مصیبت،وگرنه دلم میخواست بذارم نظر همه رو بپرسم🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کدوم شهر؟

مشهد

خب پورسانت میگیرن☹️بدبختن باباچیکار به اینا دارین😄😄😄😄

واسه دو قرون پول

صبح تا ۱۰شب اونجا سرپان

اکثرا بدبخت بیچارن

نگاه به آرایششون نکنید😄

مجبورشون میکنن دنبال پشتری بیان

هرکی ام بیشتر بفروشه پورسانت میگیره

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

یه مدلای زشتی میدن دست آدم میگن تو برو بپوش تو تن قشنگه🤣🤣

من هنور حکمت ابن حرفو‌ نفهمیدم 

لباسه‌ تنگ باشه میگن بشوری جا باز میکنه‌ 

لباسه گشاد باشه میگن بشوری جمع میشه

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍