طرف ما همه زندگی سادهه ابرومند دارند نهایت حقوق های ۱۵ میلیون تا ۳۰ تومان ...همه هم بأهم رفت وامد میکنند حتی اجیل هم میزارند جلوت رفت وامد ها قطع نکردند بیشترین کردند الان مادحتی خونه دایی ها وخاله های مادر پدر هم میریم اوناهم میان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل همه روزهای سال فقط فرقش اینه ب امید روزهای بهتر برید خونه خواهر و برادر و مادر و خاله و...و یک ساعتی دور هم بخندید و شاد باشید
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اره ماهم مثه هرسال نتونستیم خرید کنیم ولی خب نمیشه ک نوروز رو بی اهمیت دونست
والا این همه خرید اینادهمیشه میکنن حالا گیر داد به عید خداشاهده بیرون جای پا گذاشتن نیست ...پس کی نمیتونه خرید کنه ...الان خداشاهد ..من شوهرم ۲۰ میلیون حقوق داره اجاره میریم قسط هم میذیم خداروشکر خرید هم برای عید کردیم
ما فامیل نداریم ک بیان سه چهار بار شاید مهمون بیاد اونم شاید
نهایت ی سفره میندازم عکس یادگاری بگیرم ی خونه مامانم و مادر شوهرم میرم و اینا
عید اونجوری مسافرت و اینا ک دیگه ب دست خاطرات سپرده شد
فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل ) (حافظ) هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈