2777
2789
عنوان

واقعا شما عید دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 75 پست

طرف ما همه زندگی  سادهه ابرومند دارند نهایت حقوق های ۱۵ میلیون تا ۳۰ تومان ...همه هم بأهم رفت وامد میکنند حتی اجیل هم میزارند جلوت رفت وامد ها قطع نکردند بیشترین کردند الان مادحتی خونه دایی ها وخاله های مادر پدر هم میریم اوناهم میان 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا خودمون بزرگش می کنیم قرار نیست همه چی بزاریم جلو مهمون میوه و شیرینی کافیه 

اخه جالبه بعضی هامون نداریم ولی دوست داریم کلاس بزاربم کم نیاریم پیش بقیه

من که فقط واسه بچم لباس خریدم والسلام

فلسفه ی عید رو ب کل یادتون رفته 

مگه ب لباس و اجیل هست ؟!

مثل همه روزهای سال فقط فرقش اینه ب امید روزهای بهتر برید خونه خواهر و برادر و مادر و خاله و...و یک ساعتی دور هم بخندید و شاد باشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
جلو دیگران که نمیشه نون خشک گذاشت

وقتی نداریم مهمون دعوت نمیکنیم یا ساده برگذار میکنیم درهرحال همچیو نمیشه زهرمارخودمون کنیم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره ماهم مثه هرسال نتونستیم خرید کنیم ولی خب نمیشه ک نوروز رو بی اهمیت دونست

والا این همه خرید اینادهمیشه میکنن حالا گیر داد به عید خداشاهده بیرون جای پا گذاشتن نیست ...پس کی نمیتونه خرید کنه ...الان خداشاهد ..من شوهرم ۲۰ میلیون حقوق داره اجاره میریم قسط هم میذیم خداروشکر خرید هم برای عید کردیم

من از عید متنفرم هرکی میاد یاهرجا بریم فاز نصیحت برمیدارن وای چرا نرفتی پرستاری، رشتت چیه، برو حتما استخدامی شرکت کن 😒😒شونصدبارم براشون توضیح میدی ول نمیکنن

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

عید وقتیه که پول داری

وقتیه که حالت خوبه

وقتیه که دلت خوشه 

این فقط اومدن سال جدیده 

انشاءالله که برا هممون پر برکت باشه تو ام با سلامتی دل خوشی و حال خوب

امسال سال ماره و مار هم رو گنج میخوابه اینو به فاال نیک میگیرم که امسال جیب همه پر پول باشه 

حالا عید داریم به کنار .

دعوت هم میکنن که بیایید دارین عیدی میارن برای دخترمون . یا داریم عیدی میبریم برای عروسامون  

. اوووه    پول میخواد . حوصله ندارم . دم عیدی  این  عیدی اوردن بردنها هم معضلی شده

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ما فامیل نداریم ک بیان سه چهار بار شاید مهمون بیاد اونم شاید

نهایت ی سفره میندازم عکس یادگاری بگیرم ی خونه مامانم و مادر شوهرم میرم و اینا 

عید اونجوری مسافرت و اینا ک دیگه ب دست خاطرات سپرده شد

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید