2777
2789
خطری نیس این تیرکشیدنا خواهرم نگرانم کرد گفت چون رابطه داری مشکل پیش میاد برات انومالیم هم دوهفته دی ...

من دخول اصلا ندارم از آنومالی دیگه ارضاهم نمیشم

سعی کن دخول نداشته باشی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نگران نباش عزیزم ولی بادکترن در میون بذلر خیالت راحت شه بچه جاش امنه یادمه داداشم با کله رفته بود تو شکم عمه ام بچه هم سالم بود.

فقط عزیزم تست بارداری کی مثبت میشه? من الان روز ۳۴ سیکلم و۲۳ سیکل اقدام داشتم اگه باردار نشده باشم باید ۳۵ روزه پریود بشم ولی قائدتا باید الان کمردرد میگرفتم اگه قرار بود فردا پریود بشم یه بار روز ۳۰ به بارم دیروز تست زدم منفی شد الان موندم کی تست بزنم اصلا این هفته اول و دوم لانه گزینی و یکم بعدش علائم خاصی هم واره؟

نگران نباش عزیزم ولی بادکترن در میون بذلر خیالت راحت شه بچه جاش امنه یادمه داداشم با کله رفته بود تو ...

۵روز بعداز موئدو ۱۴ روز بعد از اقدام تست بزن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا بی هوا میزنه

همیشه وقتی نزدیکته دستت رو شکمت باشه خواهر زاده منم خیلی پرروه و بی هوا دست میندازه همیشه دستمو جلوم نگه میدارم 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40