2777
2789
عنوان

سلام دوستان میخام از امروز تا آخر ماه رمضون سوره قدر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 421 پست

ممنون عزیز دلم، میشه برای شفای برادرم دعا کنی؟

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنون عزیز دلم، میشه برای شفای برادرم دعا کنی؟

چشم جان دلم به نیتشون سه بار سوره قدر سه بار حمد میخونم .شما هم به نیت برادرم دعا کن ....هرکسیو خواستین تگ کنید تا به نیتشون بخونم 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

چشم جان دلم به نیتشون سه بار سوره قدر سه بار حمد میخونم .شما هم به نیت برادرم دعا کن ....هرکسیو خواس ...

خیلی ممنون قربونت برم♡ الهی خودت و برادرت خوشبخت و عاقبت به خیر بشین💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

ان شاءالله حاجت روا بشی 

اسمم فاطمه هست برای رفع مشکلاتم بخون دعا کن توراهیم به سلامتی و خوشی و سرموقع دنیا بیاد ممنون 🙏💚

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید
واسه بهار و امیرحسین هم خیلی خیلی دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چشم گلم به نیت هردو میخونم ...گلم برا برادرم دعا کن همچنین برا ازدواج خودم با عشقم هم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

منم برات خوندم💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید
ان شاءالله حاجت روا بشی اسمم فاطمه هست برای رفع مشکلاتم بخون دعا کن توراهیم به سلامتی و خوشی و سرموق ...

چشم گلم به امید خدا ان شالله ..هم سوره قدر میخونم هم حمد براتون ....به ازدواجم با عشقم و حال برادرم ک خوب بشه دعا کنید 

منم برات خوندم💚

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

قربونت گلم برا برادرم خیلی دعا کن عزیزجان ....هرکسیو خواستی تگ کن تا بخونم

خدانکنه گل قشنگم 

چشم عزیزم حتما 

مرسی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
چشم گلم به امید خدا ان شالله ..هم سوره قدر میخونم هم حمد براتون ....به ازدواجم با عشقم و حال برادرم ...

الهی به بهترین نحو به حوائجت برسی برات آیت الکرسی خوندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
عزیزم اول اینک دعا میکنم خواسته های قلبیت اجابت بشه🌹لطفا برا منم بخون ک خدا منو تو چند مورد ک واقعا ...

ان شالله بزودی زود حالت خوب بشه و به خواسته های قلبیتون برسید