2777
2789
عنوان

میخوام ساالاد الویه درست کنم

207 بازدید | 25 پست

من و شوهرم دو نفریم ولی شوهرم سالاد الویه دوست داره مثلا من نهایتا دوتا ساندویچ بخورم ولی شوهرم موقع افطار میخوره با اخر شب حالا با این اوصاف این مقدار خوبه یا زیاده 

سه تا سیب زمینی متوسط 

دوتا تخم مرغ

خیار شور سه چهارتا 

نصف قوطی کنسرو نخود سبز بعضی وقتا هم هم همش(جاریم نصفشو میریزه ولی من چون دیر ب دیر میدونم درست میکنیم همشو میریزم )

یک سینه مرغ کامل (دو دلم نمیدونم نصف بزارم یا همشو)

ی قوطی سس متوسط 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام بازرگانی جاری و دوست داشتم😁آره خوبه، مرغش بیشترخوشمزه‌ترررر😁😁😁

ن اخه اون خیلی حساس ک اصراف نکنه میگ نصفشو میزارم کنسرو رو ی پلاستیک میکشم روش میزارم تو فریزر برا دفعه ی بعد

ن اخه اون خیلی حساس ک اصراف نکنه میگ نصفشو میزارم کنسرو رو ی پلاستیک میکشم روش میزارم تو فریزر برا د ...

اسراف 

حس میکنم ۳ تا سیب زمینی برای این موادت کمه. ۴ تا بزن

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
بیشتر ببینید

اره خوبه

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی🦂

بیشتر ببینید