2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقت بعد از ارتباط مجازی تون بهش علاقه مند شدید؟

من تقریبا ۶ ۷ ماه یعنی حتی شماره عکس هم نداده بودم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
🤣🤣🤣🤣🤣امکان نداره اصلا کسشعر میگن همشون مگر این که حضوری همو ببینید بعد حالا مجازی هم چت کنید وگ ...

دخترا خیلی ساده ان 

خیلی راحت به پسر بگید بیاید ببنیمت میزان اهمیت دادنتو ببینم کادو بفرسته مناسبتها یادش باشه تلاششو ببنید چقدر بخودش زحمت میده

پسرو حتما امتحان کنید حتما ببینید مرد هست یا نامرد 

گول نخورید مردا اصلا ساده نیستن خودشونو به هیچی بلد نبودن میزنن همچی بلدن همچی 

چطور 😅

اینو روانشناسا میگن ب دلایلی طرف مقابلم ک عشقم بحساب میومد رفته بود پیش مشاور و اینا بعد اونم گفته بود دختره زرنگ بوده تا ۴ صبح باهات چت کرده میگه این موقع مغز خوابه قلب بیداره ب همین دلیل 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
دخترا خیلی ساده ان خیلی راحت به پسر بگید بیاید ببنیمت میزان اهمیت دادنتو ببینم کادو بفرسته مناسبتها ...

دقیقاااا پسرا خیلی زرنگ هستند ولی همش خودشونو میزنن به اون راه کم کم خودشون رو نشون میدن والا من که اصلا به پسرا اعتماد ندارم کلا بدم میاد

تو را درمان دیدم میان این همه درد❤❤

یعنی چی جذبشون می کنه؟

کلا از نظر ذهنی وابسته میشن دخترها هم دقیقا از نظر ذهنی و روحی وابسته میشن و توی ذهن خودشون رویابافی میکنن در واقع عاشق اون طرف نمیشن عاشق ذهنیات و رویاهای خودشون میشن ولی چون خودم سالیان قبل تجربه ش رو دارم می‌دونم بدترین نوع عشق هست که عشق کاذب و بدون شناخته بخصوص اگر راه دور باشه که کلا اشتباهه خداروشکر که برای من به ازدواج ختم نشد و گرنه صد در صد جدا میشدم البته چند سال بعدش دوباره مجازی آشنا شدم اما با کسی که به هم نزدیک بودیم و کاملا شناخت کسب کردیم و سه سال با هم دوست بودیم بعدشم با عشق با همسرم ازدواج کردم

اونم عاشقت شد؟حتی وقتی که عکسات رو ندیده بود

اره من عکس نداده بودم اون بار اولی گفته بود عاشق صدام شده😅چند ماه بعدش تقریبا عکس دادم اونم عکسی ک فقط چشام معلوم بود